Hae yle.fi:stä:

 
Tekstiversio | Tekstikoko: + / -
 
 
 

YLE-kirjautuminen

 
 
11.01.2007
 

Studiokeskustelu - Miehen vaihdevuodet

Miesten vaihdevuosien takana lääketeollisuus?

Miesten vaihdevuodet on edelleen hyvin kiistanalainen sairaus tai ilmiö. PRIIMAn studiovieras Päivi Topo korosti, että kyseessä voi olla myös lääketeollisuuden tarve saada uusille lääkkeille lisää potentiaalisia käyttäjiä.

 

Markku Rönkkö - Elämä on haukan näkemisen arvoinen

Esikoisromaanini julkaistiin viime syksynä. Olin sitä ennen tehnyt 25 vuotta mainontaa ja saavuttanut Suomessa ja kansainvälisesti kaiken mitä kohtuudella voi toivoa.

 

Soili Suonoja ja aamun sata sanaa

Soili Suonoja on yksi suomalaisen liike-elämän vaikutusvaltaisimmista naisista. Häntä voisi kutsua hyvällä syyllä todelliseksi hallituskuningattareksi, sillä hän toimii useamman suuryrityksen hallituksessa kuin kukaan muu suomalaisnainen.

 

Muistot valehtelevat

Miten on mahdollista, että sisaruksien muistot yhteisestä lapsuudesta voivat olla varsin erilaisia?

 

Japaniin ja takaisin Suomeen

"Japanilaisempi kuin japanilaiset", sanoivat ystävät suomalaisesta Marjo Sekistä kahdenkymmenen Japanissa vietetyn vuoden jälkeen. Aikeita paluusta Suomeen ei ollutkaan, ennen kuin Marjon pojat halusivat asettua asumaan äidinmaahansa. Siitä alkoi opettelu takaisin suomalaisuuteen.

 

Miehen vaihdevuodet

Hikoilua, lihaskipuja, ärtyisyyttä, huonontunut muisti, libidon lasku, yleisesti huonontunut elämänlaatu. Siinä andropaussin, eli miesten vaihdevuosioireita.

 

Vanhempi mies ja nuori vaimo

Kun pariskunnalla on ikäeroa miltei sukupolven verran, alkaa ympäristö helposti kysellä erilaisia kysymyksiä. Mikä on se erityinen juttu, mikä saa pariskunnan pitämään yhtä?