Bablo: Olen lyönyt päätä joka petäjään

Bablo: Olen lyönyt päätä joka petäjään

Saunoo tähtien kanssa - To 27.10.2011, klo 09.22 - Toimittaja: Tarja Närhi

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/audio/1319699949643

195
tykkää tästä

Raspikurkku syntymästään saakka on ollut Bablo eli Marko Junnilainen, joka sai taiteilijanimensä Jaakko Tepon veljeltä raksahommissa. Iisalmelaisen Bablon lapsuuden rakkain sauna oli isoisän omin käsin rakentama, jossa kylvettiin joka ilta. Se oli sitä aikaa, kun vesi ei juossut hanasta ja huussi oli pihan perällä.

Ensimmäisen ja hartaasti toivotun kitaransa Bablo sai joulupukilta ja heti jouluyönä hän opetteli soittamaan Elvistä. Tuon yön jälkeen keikkaa ja kilometrejä on kertynyt satoja ja tuhansia, mutta edelleen Bablo jännittää ihan mielettömästi lavalle menoa. Sillä koskaan ei tiedä, onko juuri tämä se ilta, jolloin yleisö ei katsettaan käännä eikä taputa yhdellekään laululle - sellaisiakin iltoja Bablo on saanut kokea kiertäessään Esa Elorannan kanssa. Mutta tavallisesti yleisö lähtee mukaan ja silloin Bablo reväyttää rintansa auki ja lyö kaikki tunteensa peliin miehen elämää kuvaavissa lauluissaan.

Elämä on näyttänyt Bablolle kaikki värit ja välillä varjotkin. Yksi pysähdys tuli, kun kaikki maallinen meni tulipalossa. Vaikka Bablo sanoo lyöneensä päätään varmaankin jokaiseen suomalaiseen mäntyyn, uskoo hän silti, että elämässä voi vielä oppia ja kasvaa.

Lisää artisteista:Bablo

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (3)

Bablo, olen kuunnellut sinua jo viime vuosituhannella. Olit hyvä jo silloin, nyt lauluissasi on tunnetta niin paljon, että vanhempikin mies herkistyy kuutelemaan. 10+.

LPR To 17.11.2011, klo 10.07

Komea levy ja sopivan karhea solisti. Kaikki on okei! Tästä Bablolle 97 pistettä sadasta, thanks!

fanf2 Ti 1.11.2011, klo 09.57

Bablo, ei tartte jännittää tippaakaan. Laula vain, tulkitse elämää! Se on tasan siinä. Kikkailut sikseen. Kunnon karhea ja aito ote puree aina. Hyvä tarina uppoaa ajattomasti!

plussa Pe 28.10.2011, klo 07.11

Uusimmat

Saunoo tähtien kanssa

Satumaan viehkeä saunottajatar Tarja Närhi kartoittaa rakastettujen suomalaisartistien intiimialueet saunapuhtaana ja ilman turhaa tärkeilyä.

Voit tilata koko ohjelmasarjan podcastina kopioimalla tilausosoitteen podcastien vastaanotto-ohjelmaasi.

Saunoo tähtien kanssa -podcastin tilausosoite:
http://areena.yle.fi/ohjelma/f28cffe2f19a3c2916c5ee2d3e2a1144/feed/podcast

Mitä on podcast?

Muualla Yle.fi:ssä