Pasila-piirustuskilpailun voittajahahmot valittu!

Ajankohtaista

Pasila-piirustuskilpailun voittajahahmot valittu!

Julkaistu torstaina 27.03.2014

YLE Kuvapalvelu

TV2 torstaisin 27.2. - 1.5.2014 klo 20.30. Jaksot katsottavana Yle Areenassa kuukauden ajan.

Siinä hän nyt Pöystin kanssa on, nimittäin Pasila 2.5 - The Spin-off -piirustuskilpailumme voittajaksi noussut Herkko Heikkinen. Palkintonaan Tuomas Toivaisen piirtämä ex-talonmies tullaan näkemään jossakin sarjan tulevassa jaksossa. Katso alempaa kunniamaininnan saaneet hahmot. Lisää kilpailun parhaimmistoa julkaistaan viikonloppuna Kakkosen uusilla Instagram-sivuilla.

Järjestimme maaliskuussa kaikille avoimen piirustuskilpailun, jonka tehtävänä oli suunnitella oma Pasila-hahmo. Parhaalle hahmolle luvattiin vähintään vilahtaminen sarjassa eli pääsy osaksi Pasilan virallista mytologiaa.

Kilpailuun lähetettiin runsaasti kuvia Instagramissa, Twitterissä ja sähköpostitse. Taso oli ilahduttavan monipuolinen ja korkea. Kilpailun päätuomarina toimi Pasila 2.5 - The Spin-offin animaatio-ohjaaja Zero Tuonela.

Rovaniemeläinen Tuomas Toivainen luonnehtii voittajahahmoaan yleiseksi valittajaksi, jolla on jäänyt talonmiehen rooli eläkeiänkin koitettua päälle. Kunniamaininnan saajat palkitaan Pasilan fanitavaralla. Kiitokset kaikille piirustuskilpailuun osallistuneille!

Kunniamaininta: Tapani Koivisto ("Martti Pönni")

YLE Kuvapalvelu

Kunniamaininta: Kati Mäntysaari

YLE Kuvapalvelu

Kunniamaininta: Kimi Nygren ("TurboMummo")

YLE Kuvapalvelu

Pasila 2.5 - The Spin-Offin uudet sivut

Kevätkauden muuta ohjelmistoa Kakkosella

Kommentit

torstaina 27.03.2014

Eipä tuo taso nyt niin yllättävän korkea ole jos tässä on parhaimmisto,.

ja älkää suuttuko tästä kommentista, hienoja on nämäkin, varsinki tuo viiminen turbomummokuva. mutta odotin vaan kunniamaininnassa jotain muuta..
onnea voittajalle.

perjantaina 28.03.2014

Söikö alimmainen Turbo-mummo Repomiehen nitrot ? :D

sunnuntaina 30.03.2014

Turbomummo ja miksei Pönnin Marttikin olisi kiva nähdä vaikka vain vilahtaen Pasilassa, jänniä ovat : ) .

tiistaina 08.04.2014

Aika moni mukaanlukien voittajan piirustus näyttää tietokoneella tehdyltä. Lisäksi pasilan hahmot vaikuttaa prikulleen samalta ettei olisi kopio. Mielestäni hahmon olisi pitäny olla kynävedos lyijy/joku muu kynä. Mut ilmeisesti sääntöjä ei ollut.

tiistaina 08.04.2014

Toki kilpailussa säännöt oli, mutta tyyli vapaa. Myös tietokoneella tekeminen edellyttää suunnittelua ja onhan alkuperäinen Pasilakin pääosin kompuuttereilla tehty.

Miika / TV2

keskiviikkona 16.04.2014

Kyllä harmittaa ettei Teppo Alatila päässyt edes kunniamainintaan! Piti ihan pari kertaa tarkistaa että onko Pasilan tekijöiden oma hahmo kun oli niin hyvin tehty.... Ihme ettei valittu näitä iänikuisia animetyylillä piirrettyjä tai hevosnaamarihahmoa, samaa kastia nimittäin nämä valitut.

Eikö näitä Pöystin kanssa tappelevia valittajahahmoja ole jo ihan tarpeeksi Pasilassa? Vähän jotain uutta kaipais.


Muualla Yle.fi:ssä