Ajankohtaista

Kakkosen syysesittely: Rakkautta ilmassa!

Julkaistu lauantaina 31.08.2013

YLE Kuvapalvelu

Löytävätkö Love Connection -sarjan yhdysvaltalaiset poikamiehet Sen oikean sukusijoiltaan Suomesta? Entä rohkenevatko Mun ainoot 30 minsaa -draamakomedian Jaana ja Ville nousta muutokseen yhdessä? Vuoria siirtävät tunteet leimuavat myös monissa muissa loppuvuoden ohjelmissa.

Lue koko juttu

Kakkonen kertoo

Hohto voitti Stephen King -äänestyksen

Julkaistu torstaina 22.11.2012

YLE Kuvapalvelu

Here's Johnny! Hohto (1980) nousi selkeäksi ykköseksi äänestyksessä onnistuneimmasta Stephen King -sovituksesta, joten yritämme järjestää sen ruutuunkin. Muista pärjänneistä Rita Hayworth - avain pakoon ja Viimeinen yhteys: The Dead Zone nähdään jo aivan lähitulevaisuudessa.

Lue koko juttu

Asiasanat:

Juttuarkisto

Paras Stephen King -sovitus hakusessa

Julkaistu tiistaina 23.10.2012

YLE Kuvapalvelu

Yliluonnollisten asioiden vyöryyn törmäävästä FBI-agentista kertova Haven-sarja perustuu Stephen Kingin romaaniin. Kaikkien aikojen menestyneimmän kauhukirjailijan tuotoksista on tehty lukuisia muitakin sovituksia. Mutta mikä on niistä onnistunein?

Lue koko juttu

Asiasanat:

Ajankohtaista

Meedioita, teiniäitejä ja tuhkimotarinoita

Julkaistu maanantaina 03.09.2012

YLE Kuvapalvelu

Syysohjelmistomme on tarinoita perheistä, erityisesti äideistä, supersankareista, rikollisista, yliluonnollisista asioista, juonittelevasta paavista, rakkaudesta ja Tri Sykeröstä - joskus useista niistä yhtä aikaa.

Lue koko juttu


Muualla Yle.fi:ssä