Tartu Mikkiin tuplaantuu vuonna 2014

Ajankohtaista

Tartu Mikkiin tuplaantuu vuonna 2014

Julkaistu tiistaina 26.11.2013

YLE Kuvapalvelu

Uudistunut ohjelma perjantaisin 3.1.2014 alkaen klo 21 ja klo 22.05 Jaksot katsottavana Yle Areenassa kuukauden ajan.

Tutun kilpailuosion lisäksi alkavat Tartu Mikkiin Jatkot, jossa illan artistivieraat esittävät omaa ohjelmistoaan ja suosikkicovereitaan.

Perjantain musiikkiviihdeanti kaksinkertaistuu Kakkosella, kun vuonna 2006 alkanut Tartu Mikkiin muuttuu kaksiosaiseksi 3.1.2014 lähtien. Ohjelman ensimmäinen osa koostuu entiseen tapaan kolmen erän kilpailusta ja duettobiiseistä.

Uutisten jälkeen kello 22.05 alkava ohjelman toinen osa, Tartu Mikkiin Jatkot edustaa uudenlaista kaikenikäisten laulunystävien musiikkiviihdettä, jossa illan artistivieraat ja heille rakas musiikki ovat valokeilassa.

Tartu Mikkiin Jatkoilla artistit laulavat ohjelman-bändin säestyksellä liveyleisölle suurimpia hittejään, uusia sinkkulohkaisujaan ja suosikkicovereitaan – myös uudelleen sovitettuina versioina.

Lisäksi vieraat keskustelevat Jatkoilla juontaja Sami Hintsasen kanssa elämästä, esiintymisestä ja musiikista. Jatkot päättyvät, kun TV2:n perjantai-iltaan tulee trillerisarja Muistin vanki 18.4. alkaen.

Perjantaina 18.4. nähdään kahdessadas juhlajakso, jonka vieraina ovat Finnhits-konkarit Eini, Tapani Kansa, Vicky Rosti ja Frederik.

Tartu Mikkiin -bändin luotsina jatkaa Eeva Kontu. Orkesterin muita soittajia ovat Okke Komulainen (koskettimet), Saku Mattila (kitara), Teemu Broman (basso) ja Tomi Hyttinen (rummut).

Tartu Mikkiin -sarjan kotisivut

Kommentit

perjantaina 03.01.2014

Kiva idea tämä "jatkot". Jos vielä sais sanat kotisohvalle niin kuin kilpailussakin :)

maanantaina 13.01.2014

Osiossa on suomenkielinen tekstitys eli saat sanat ruutuun kun painat digiboksista teksit päälle ja kieleksi hollannin!

Miika / TV2


Muualla Yle.fi:ssä