Tartu mikkiin kiertueella

Juttuarkisto

Tartu mikkiin kiertueella

Julkaistu maanantaina 08.06.2009

Kuva: YLE Kuvapalvelu

Tartu Mikkiin -ohjelman karaokekiertue Vantaalla, Turussa, Porissa, Seinäjoella ja Vaasassa on ollut menestys. Myrskyistä ja raekuuroista huolimatta innokkaita laulajia on ollut enemmän kuin koskaan. Nauhoitustelttaan on ollut yli kahden tunnin jono, mutta se ei ole laulukansaa haitannut.

Kiertue jatkuu tällä viikolla lännestä itään: tiistaina vuorossa on Porvoo, keskiviikkona Kouvola, torstaina Lappeenranta, perjantaina Mikkeli ja lauantaina Kuopio.

Kiertueella nauhoitetaan karaokelauluja syksyn Tartu Mikkiin -ohjelmaan. 

Sami Hintsasen juontama ohjelma keräsi koko kevään ajan yli puoli miljoonaa katsojaa perjantaisin ruudun ääreen. Uudet jaksot nähdään syksyllä tuttuun tapaan perjantaisin klo 21.

Asiasanat:

Kommentit

perjantaina 12.06.2009

Oletko Sami Hintsanen minun armeijakavereita Upinniemestä. Silloin kysyit minulta suosikki musiikkibändiä ja vastasin ZZtop. Muistatko? Olisi kiva nähdä, vaikka juhannuksena tai kun tulen elokuussa Tampereelle. Minun kännykkä numero on 0405747761. Olisi kiva tietää mitä kuuluu? Saako sinun kautta töitä Tohlopista?

perjantaina 26.06.2009

tartu mikkiin on mukava hauska rempsee ja hyväntuulinen varsinkin sami joka juontaa on aina hyvällätuulella ja hauskalla päällä pidän hänen tyylistä aina.

torstaina 02.07.2009

Haluaisin nähdä syksyllä jakson jossa on OSMOS KOSMOS poikia, heistä olen kuullut paljon mutta julkisuudessa heitä on nähty aivan liian vähän poikia kehiin ovat muuten tosi hyviä esiintyjiä laulusolisti on sika hyvä.

lauantaina 04.07.2009

Raskaan työviikon jälkeen koittaa kohokohta:Tartu mikkiin -ohjelma,jonka äärellä rentoudun. Usein olemme ehtineet mökille ja laittaa takkaan tulen. Skoolaamme viikonlopun kunniaksi ja arki unhoittuu. Iloinen ja rempseä juontaja saa hyvän mielen katsojillekin ja kun vielä on hyvää musiikkia ja saa laulaa mukana, niin mitään ei puutu. Toivon, että ohjelma jatkuu mahdollisimman pitkään!
Terv. Layla.

tiistaina 07.07.2009

haluaisin nähdä yhtye suoralähetyksen pojat siellä kilpailemassa syksyllä aivan mahtava bändi ja kiitokset hyvästä ohjelmasta toivottavasti jatkuu vielä kauan hyviä musiikki ohjelmia on niin vähän tarjolla hyvää kesän jatkoa sinne kaikille . terv. aikku

sunnuntaina 12.07.2009

Tartu mikkiin on aivan loistava ohjelma, joka kuuluu meidän perheen joka perjantai-iltaan. Tosin kesälomatauko on eri asia. Sami Hintsanen ja hänen äänensä on paras mahdollinen (ja ainut) valinta ohjelman juontajaksi. Toivottavasti laulaja L.Tähkältä löytyisi aikaa syksyn ohjelmaan, tai vaikka koko Elonkerjuun poppoolta! Se ois huikeeta!

tiistaina 22.11.2011

Kiitos tästä ohjelmasta. Perjantai-illan piristys. Michael Jacksonin Billie Jean Hintsasen esittämänä oli huikeaa kuultavaa. Harmi ettei youtubesta löydy. Ja Eini ja Jukka Takalo ovat aina ihania!!


Muualla Yle.fi:ssä