Hungin Ray Drecker: opettaja, isä - ja Gigolo

Juttuarkisto

Hungin Ray Drecker: opettaja, isä - ja Gigolo

Julkaistu maanantaina 28.10.2013

YLE Kuvapalvelu

TV2 maanantaisin 28.10.2013 alkaen n. klo 22.55. Jaksot katsottavana YLE Areenassa kuukauden tv-esityksestä.

Draamakomedia Hungin ensimmäisellä tuotantokaudella, joka sai ensi-iltansa HBO:lla 28.6.2009 ja TV2:ssa 20.9.2010, keski-ikäinen miesopettaja Ray Drecker (Thomas Jane) oli yhdessä elämänsä tienhaaroista.

Pettymyksiä kasaantui vaimon lähtemisestä talon palamiseen, arjen pusertavaa rutiinia unohtamatta, siihen malliin, että jotain piti tehdä. Niin Ray totta vie teki - ja ryhtyi miesprostituoiduksi.

Nyt uusittavalla toisella kaudella Rayn tarina syvenee. Mihin uusi ura johtaa? Kuinka se lomittuu yhteen elämän muiden osa-alueiden kanssa? Millaisia yllätyksiä, törmäyksiä ja väärinkäsityksiä elolla ylipäätään on tarjottavanaan?

Kuvioissa ovat edelleen mukana Rayn molemmat "parittajat", hyväsydäminen, mutta neuroottinen ja sähläävä runoilija Tanya (Jane Adams, kuvassa yllä vasemmalla) ja hedonistinen, jyräävä tyyliguru Lenore (Rebecca Creskoff, oik.).

YLE Kuvapalvelu

Perherintamalla - ex-vaimo Jessica (Anne Heche, kuvassa keskellä), lapset Damon (Charlie Saxton, oik.) ja Darby (Sianoa Smit-McPhee, vas.) - on luvassa sekä lähentymistä että ristiriitoja. Asiakkaista puhumattakaan.

Hung käsittelee elämää ja pääteemojaan usein ronskillakin huumorilla, mutta sarjan ytimessä ovat silti tarkkanäköinen, humaani draama ja uskottavat, inhimilliset henkilöt.

Ensiesitys Kakkosella 12.10.2011 alkaen.

Asiasanat:

Muualla Yle.fi:ssä