Satuhäät: Tanja ja Bizanat - kausi päättyy

Juttuarkisto

Satuhäät: Tanja ja Bizanat - kausi päättyy

Julkaistu maanantaina 14.04.2014

YLE Kuvapalvelu

TV2 maanantaina 14.4.2014 klo 21. Jakso katsottavana Yle Areenassa viikon ajan tv-esityksestä. Ohjelmaan on valittavissa suomenkielinen tekstitys.

Tanja Gråsten, 22, ja alun perin Nepalista kotoisin oleva Bizanat Khanal, 27, lupautuvat toisilleen neljän yhteisen vuoden jälkeen.

Eri tapoja ja tyylejä yhdistelevän sormuksenantojuhlan näyttämönä toimii Helsingissä sijaitseva nepalilainen ravintola, jonne on kutsuttu kuusikymmenpäinen sekä suomalaisista että nepalilaisista ystävistä koostuva joukko viettämään vapaamuotoista tilaisuutta.

Pariskunta kohtasi ensi kerran vuonna 2009, kun kumpikin oli tahollaan viettämässä iltaa helsinkiläisessä ravintolassa. Bizanat huomasi kauniin naisen ravintolassa ja ystävien kehotusten jälkeen rohkeni pyytää tätä tanssimaan.

Tanja oli jo tuolloin kiinnostunut intialaisesta ja nepalilaisesta kulttuurista, joten jutunjuurta löytyi yllättävän helposti.

Ensimmäiset varsinaiset treffit sovittiin ystävänpäiväksi ja paikaksi valittiin nepalilainen ravintola. Siitä alkoi tapailu. Yhdessä vietetyt hetket kasvattivat ihastuksen hiljalleen rakkaudeksi ja syksyn tullen Tanja muutti lähemmäs Bizanatia.

Lyhyen seurusteluvaiheen jälkeen seurannut tiivis yhteiselo sai aikaan kuitenkin ryppyjä nuoreen rakkauteen. Pari erosi, mutta ero ei jäänyt pysyväksi ratkaisuksi, vaan pari palasi yhteen ja sopi matkasta Bizanatin kotimaahan Nepaliin.

Kokemus yhdisti nuorta paria, kun Tanja pääsi konkreettisesti tutustumaan puolisonsa kotimaahan ja kulttuuriin.

Elämä Suomessa asettui paluun jälkeen uomiinsa, mutta pian Tanjaa rupesi kiusaamaan ajatus siitä, olivatko pariskunnan toiveet tulevaisuudesta sittenkään samanlaiset. Pienimuotoisen kriisin jälkeen Bizanat myöntyi ja kosi Tanjaa.

Asia sovittiin ja tehtiin tiettäväksi myös Bizanatin vanhemmille. Veli toimi aluksi uutisen välittäjänä. Vanhemmat eivät kuitenkaan olleet tyytyväisiä ja halusivat Bizanatin naivan nepalilaisen naisen.

Bizanat onnistui kuitenkin vakuuttamaan vanhempansa, jotka antoivat asialle siunauksensa.

Uudet Satuhäät päättyvät tähän, mutta Satuhäiden ystäviä ilahdutetaan uusimalla viime kauden kaikki kaksitoista osaa samalla ohjelmapaikalla maanantaisin klo 21.

Tuontanto: Filmaattiset Oy

Haku Satuhäiden seuraavalle tuotantokaudelle

Satuhäät Facebookissa

Kevään muuta ohjelmistoa Kakkosella

 

Asiasanat:

Kommentit

tiistaina 15.04.2014

Tatuoija oli aika hapannaama. Ihanaa kun on onnellinen lapseton nuoripari, joilla ihan arkisia huolia ja iloja. Viihtyisän näköiset häät ja hymyileväinen pariskunta, jotka näyttävät kovin rakastuneilta. Ja kerrankin ihan useamman vuoden parisuhde takana! Ihanat häät. Kauniisti tuotu kulttuurit yhteen ja morsian kaunis. Alpakkakin näytti hymyilevän :) ;)

tiistaina 15.04.2014

Floppi. Pohjanoteeraus kaikista jaksoista ikinä.

tiistaina 15.04.2014

Tatuoija oli muissa maailmoissa. Oisi kannattanut kuunnella tätä vanhempaa herrasmiestä miten kakkua säilytetään ja muuta, sieltä tuli viisauksia. Kakku sinänsä oli upea.
Morsiammelle pisteet hyvästä käytöksestä kun on ihmiset myöhässä. Moni oisi ollut jo kiukkua täynnä.

torstaina 17.04.2014

Bizanat vaikutti hyvin sympaattiselta mieheltä ja hänellä on selvästi perhearvot
kohdallaan. Tanjastakin sai hyvin rauhallisen vaikutelman.

Ihmeen sinnikkäästi jaksoivat niitä kakkuja väsätä vastoinkäymisistä huolimatta.
Mutta olipa hienon näköinen tämä kakku joka romahti!

Sitä alpakkaa en kyllä ymmärtänyt.

Vaihteeksi mukava nähdä pariskunta pääkaupunkiseudulta.

Ja missä mielessä tämä oli pohjanoteeraus? Mukava nuori pariskunta, joilla ei ole heti kauhea kiire hankkia lapsia niinkuin tässä on monessa jaksossa ollut tapana.

tiistaina 22.04.2014

Joo whats with the alpakka? Söpö oli kyl. Muuten ihan keskivertojakso. Kiva kurkistaa vieraaseen kulttuuriin.


Muualla Yle.fi:ssä