Tartu Mikkiin -ohjelmassa uusi orkesteri

Juttuarkisto

Tartu Mikkiin -ohjelmassa uusi orkesteri

Julkaistu keskiviikkona 29.08.2012

YLE Kuvapalvelu

TV2 perjantaisin 14.9. - 28.12.2012 klo 21. Ei esitystä 9.11. (Nenäpäivä). Uusintatiedot ohjelmaoppaassa.

Tartu mikkiin -syksy käynnistyy uusin sävelin. Kausi on ohjelman seitsemäs, mutta uuden Tartu mikkiin -orkesterin ensimmäinen.

Uusi kapellimestari Eeva Kontu loihtii neljän soittokollegansa kanssa raikkaan, pianovetoisen soundimaailman biisikisaamisen ympärille. Ohjelmaa juontaa jatkossakin Sami Hintsanen.

Uunituore Tartu mikkiin -orkesteri on viiden tamperelaisen ammattimuusikon combo. Studion uusi väriläiskä on punainen flyygeli ja sen takana punaisessa iltapuvussa istuva leidi – eli kapuna ja bändin nokkanaisena soittava Eeva Kontu.

Orkesterin muut jäsenet ovat Esa Korja (basso), Lauri "Late" Hannu (kitara), Okke Komulainen (koskettimet) ja Tomi Hyttinen (rummut).

YLE Kuvapalvelu

Syyskauteen johdattaa 31.8. esitettävä, viime kauden parhaita paloja kokoava remix-jakso. Ensimmäisessä uudessa osassa ovat mukana suomalaisen iskelmän supersolistit Tapani Kansa, Eini, Eija Koriseva ja Jani Jalkanen.

Tartu mikkiin -kapellimestari Eeva Kontu on teatterimusiikin ammattilainen - pianisti, saksofonisti, huilisti ja laulaja. Tamperelaismuusikolle on kertynyt reippaasti soittokilometrejä ja varsin pitkä ansioluettelo, josta löytyy paljon merkintöjä niin Tampereen Työväen Teatterista, Helsingin kaupunginteatterista, klassisen musiikin opinnoista, omasta bändistä kuin sovittajankin tehtävistä.

Tartu Mikkiin -kotisivut

Syksyn muuta ohjelmistoa

Kommentit

perjantaina 14.09.2012

-aivan mahtava muija soittaan! hyvä eeva.

perjantaina 14.09.2012

Tästä nuoresta naisesta tulemme kuulemman vielä paljon!
Aivan huippua!
Tätä ohjelmaa alkaa kyllä seuraan ny jo ihan pelkästään bändinkin vuoksi.

perjantaina 14.09.2012

No eipä pääse bändiä kehumaan, aika hengetön meininki ja samoin laulupuolella. Tätä ohjelmaa tuli juuri katsottua aikaisemman bändin loistavan grooven takia. Joskus myös mukana oli todella loistavia laulajiakin. Tässä jaksossa ei oikein vire osunnut kohdilleen...

lauantaina 15.09.2012

Tämä Eeva voisi mielestäni ottaa hieman rennommin. Nyt hän huhki ja heilui hieman liikaa ollakseen taustaorkesterissa. Jos tämä olisi ollut hänen oma konserttinsa, olisi tuo ollut OK mutta nyt se häiritsi ja koko ajan tuli mieleen itsensä tyrkyttäminen. Koska kuvaaja oli valaissut häntä voimakkaasti, se lisäsi puvun kirkkaan värin kanssa häiritsevää kokonaisuutta. Vaikean näköinen ilmehtiminen ei sekään oikein antanut tasapainoista käsitystä. Muuten hallitsi esimerkiksi fonin ihan asiallisesti.

lauantaina 15.09.2012

Ihan mieletön nainen.

sunnuntaina 16.09.2012

Taustabändi vois olla enemmänkin esillä. Kontu tarvii oman ohjelmansa, aika näyttää :) Karismaa piisaa ja luovuus tulee kropasta läpi. Upeeta. Mitään teennäistä tai tyrkkyä ei kyllä ole.

perjantaina 28.09.2012

Eeva Kontu on huippu. Hänen innostuksensa tarttuu minuunkin, kaikkein epämusikaalisempaan ihmiseen mitä maa päällään kantaa. Yes, Eeva olet mukava poikkeus tässä harmaassa massassa.

perjantaina 05.10.2012

Totisesti E. Kontu yksi ohjelman helmistä. Ja sanomatta sanaakaan! Hyvä fiilis välittyy.

perjantaina 12.10.2012

Tämä eevahan on ihan täys pelle, soittaa huilua ja saksofonia samalla kun flyygeliäkin. Todella epäuskottavaa, säkkipilli vaan peliin niin johan alkaa olla talenttasoa.
Mitähän ne bändin jäsenet mahtaa ajatella tästä sooloilusta...

perjantaina 26.10.2012

Missä Eeva Kontu on ollut tähän saakka? Ja miksi tällä mimmillä on niin huono bändi, jossa ei ole kummoisiakaan soittajia, Eevanhan pitää soittaa kaikkia instrumentteja.
Joku ei nyt ihan täsmää, mutta siitä huolimatta Eeva hoitaa kaikkien osuudet. Onhan tämäkin nyt sitten nähty.

perjantaina 02.11.2012

Rakastan sinua Eeva! Elämäni kauneimmat ajatukset lähetän tässä sinulle.

perjantaina 14.12.2012

Suoraan sydämeen taas tänään Eeva!

tiistaina 25.12.2012

Silmäniskusi oli toivottavasti minulle tarkoitettu. Huh huh, jalat meni alta. Nyt iskemään silmää myös oikeanpuoleisella. Ohjelmaan olisi otettava myös biisi"Eeva". Onnellista ja Ihanaa Uutta Vuotta sinulle Eeva ikuisesti ajatuksin sinua rakastavalta. Siellä ne ovat aina mukanasi. Ajatuksissa.

perjantaina 25.01.2013

Eeva yrittää matkia IHAN TÄPÖLLÄ Diana Krallia !! LOPETA HETI D.K on sentään Stara!!

perjantaina 15.03.2013

Eeva on ihana, suloinen ja rakastettava. Parhaathan ne valitaan tangokisojakin tuomaroimaan. Sami juontajana on maan huippuja. Terveisiä vain!

keskiviikkona 03.04.2013

Enemmän Eevaa ja orkesteria esille, ansaitsisivat oman ohjelmansakin. Tästä likasta näkyy rakkaus lajiin osaamisen lisäksi.

lauantaina 05.10.2013

Eeva Kontu on ilmiömäinen ja eilen 4.10.13 mieletön kitaristi.. ja vielä niin suloinenkin....


Muualla Yle.fi:ssä