Tartu Mikkiin: Erikoisjakso ja karaokekone

Juttuarkisto

Tartu Mikkiin: Erikoisjakso ja karaokekone

Julkaistu torstaina 15.08.2013

YLE Kuvapalvelu

TV2 perjantaisin 13.9. - 20.12.2013 klo 21. Ei esitystä 8.11. (Nenäpäivä). Jaksot katsottavana Yle Areenassa kuukauden ajan.

Olen iloinen, että Tartu Mikkiin on pysynyt ihmisten mielissä näin pitkään kaiken kertakäyttöviihteen keskellä. Oma asemani juontajana on suorastaan mahtava, koska näen jatkuvasti kotimaisia huippuartisteja livenä tarvitsematta mennä erikseen heidän keikalleen. (Sami Hintsanen 15.8.2013)

Kahdeksas Tartu Mikkiin -syksy alkaa Tampereen Pakkahuoneella, jossa järjestetään ohjelman Live -tapahtuma. Samalla kuvataan tuplapitkä, 13. syyskuuta kahdessa osassa klo 21 ja 22.05 esitettävä erikoisjakso.

Tapahtumaan on jaettu kesän aikana ilmaislippuja ilmaislippuja erilaisissa kilpailuissa ja Tartu Mikkiin -karaokekiertueella. Liput koko perheelle on mahdollista voittaa edelleen ohjelman kotisivujen kautta.

Tartu Mikkiin Live tarjoaa monenlaista ohjelmaa. Mukana ovat tietenkin juontaja Sami Hintsanen ja kapellimestari Eeva Kontu orkestereineen. Myös laulunäytteiden antaminen tulevia jaksoja varten onnistuu.

Syksyllä Tartu Mikkiin saa netissä uuden ulottuvuuden, kun kaikkien laulun ystävien iloksi avataan Tartu Mikkiin Karaokekone. Sen avulla voi laulaa tunnettuja kappaleita milloin haluaa tai viettää karaokeiltaa ystävien kanssa missä vain.

Karaokekoneella tehdyt laulunäytteet voi myös tallentaa ja julkaista netissä, ja jatkossa ohjelmassa nähtäviä laulunäytteitä tullaan poimimaan myös niiden joukosta. 

Kun vielä Tartu Mikkiin -ohjelman visuaalistakin ilmettä on uudistettu, voidaan sanoa, että vierivä mikki ei sammaloidu!

Tartu Mikkiin -sarjan kotisivut

Syksyn muuta ohjelmistoa Kakkosella

Kommentit

perjantaina 13.09.2013

Aivan törkeen huono ääni tarkkailija olllut ainakin mitä tv:n välityksellä kuulemaan tulee 13.09.2013 yhtä seka muminaa suurin osa artikulaatiosta saati soittimista eipä mulla muuta koittakaa nyt vaähän skarpata.

sunnuntaina 15.09.2013

Harmi jos tuolta vaikutti. Ohjelmiemme toteutuksesta vastaavat toki omien alojensa huippuammattilaiset. Mutta välitän palautteen joka tapauksessa työryhmälle.

Miika Jalonen / TV2:n verkkotoimittaja


Muualla Yle.fi:ssä