yle.fi


YleX:n musiikki

YleX on uuden musiikin kanava. Kanavaltamme kuulet monipuolisesti juuri tällä hetkellä kiinnostavimmat populaarimusiikin helmet.

Täysin uuden lisäksi soitamme toki myös muuta. Mitä?

 

Soittolista

YleX:n päivälähetysten musiikki koostuu pääosin soittolistalla olevista kappaleista. Soittolistaa päivitetään viikoittain, jolloin sieltä poistuu ja sinne lisätään biisejä. Lisäksi jotkut kappaleet nostetaan kovempaan soittoon, toisten soittokerrat vähenevät. Soittolistan kokoamisesta lisää täällä. YleX julkaisee koko soittolistansa täysin avoimesti aina sen päivittyessä tänne.

Näissäkin ohjelmissa soittolistan ohella soi jonkin verran myös muuta musiikkia. Joka tunti tarjoillaan ”tunnin klassikko”, kappale joka on tuttu lähimenneisyydestä tai vähän pidemmältä ajalta. Tämä biisi ei siis löydy soittolistalta, joka koostuu YleX:n soittamista uusista kappaleista. Lisäksi tarjolla on erillisiä musiikkiosioita, kuten YleX Iltapäivän Rytmibarometri. YleX Himotuimmat listaa viikoittain kuuntelijoiden suosikkikappaleet.

Soittolista ei soi alla mainituissa ohjelmissa:

 

Uuden Musiikin Aamu- ja Iltavuoro

Näissä joka arkipäivä kuultavissa ohjelmissa soivat kappaleet ovat kaikki toimittajien suurella rakkaudella valitsemia. Ohjelmissa esitellään laajasti ja välittömästi kaikki oleellinen musiikista tällä hetkellä. Aamuvuorossa keskitytään enemmän poplaarimusiikin syvään ytimeen kun taas Iltavuorossa hamuillaan pidemmälle reuna-alueiden suuntaan. Ohjelmia toimittavat Jussi, Venla ja Toni valitsevat joka viikko kukin yhden Teho-kappaleen, biisin joka ansaitsee muita enemmän soittoa juuri nyt. Lisäksi tarjolla on muun muassa yksi kotimainen julkaisu Viikon albumina.

 

Oma Lista

Oma Lista –ohjelmassa kuuntelijat ja YleX:n kutsumat vieraat pääsevät valitsemaan omia suosikkikappaleitaan. Joka arkipäivä kuullaan kaksi eri listaa tunnin aikana, alkaen kello 17. Käy tekemässä listasi täällä, sieltä löydät myös tiedot jo soitetuista kappaleista.

 

Iltojen musiikkiohjelmat

YleX:ssä kuullaan iltapäivittäin vaihtuvien DJ:n valitsemaa musiikkia. Ohjelmat rakentuvat pääosin jonkin teeman ympärille. Näitä ohjelmia ovat arkisin Mestarisoundi, Erno Kulmala, Perttu Häkkinen, Kaarle ja Erno raskaana, Parasta ennen!, DJ Orion sekä viikonlopuissa Hyvä Veli ja Uuden musiikin löytöretki. Lisäksi lauantaisin toiveesi toteuttaa YleX Toiveet jonka perään kuullaan myös omaa musiikillista linjaansa noudattava legendaarinen huumoriohjelma Koe-eläinpuisto.

Kommentit

Täältä ääni We are the Fallenille. Lisäksi toivoisin kovasti, että Poets of The Fall:n uusi "No End, No Beginning" pääsisi soittoon.

NYT WE ARE THE FALLENIA YLEX:LLE!! Vaikka Tear The World Down tai Don't Leave Me Behind.

Saisi jo joku kanava ruveta levittämään WAtF:ää Suomeenkin. Bändi ollut rapakon takana soitossa jo viime vai toissa vuodesta lähtien, mutta täällä harva on siitä mitään kuullutkaan. Bändissä on peräti kolme entistä Evanescencen jäsentä, joten saundi on sen tyylinen.

Haluaisin kuulla David Cookin uuden sinkun The Last Goodbye, olisiko mitenkään mahdollista? :)

Tomorrows Dream bändin vasta ilmestynyt "Ruin Your Life" albumi soittoon!!!

THE SATURNETTES-yhtyeen uutuussinkku Cadillac kehiin kitooooooosss!!!!!

Moi. Miksi Haloo Helsingin kokeile minua lukee soittolistassanne, mutta spotifyn avatessa tulee kappale maailman toisella puolen? Teillä on varmaan sattunut kirjoitusvirhe?

sunnuntaina joskus vähän ennen puoli 6 soi joku suomalainen biisi ja sanoista muistan vaan että " vielä.. vietkö mut .. päiväl ja yöllä " !?

The Cloudycatorsia!

Pennywise rokkaa!

We all float down here!

mikä oli se biisi joka tuli 15.3.2011 joskus 18:20 kuulin että olis ollu joku boys in black mutta ei kyllä ainakaan youtubesta löytyny????????????

Hei! mikähän kappale soi tänään n.11.30, mieslaulaja ja sain että esittäjä olisi ollut joku " dixori.." ? Se oli niin hyvä kappale ja nyt haluaisin niin kuulla sen uudestaan :)

Mikä biisi soi tänään noin kello 20.12? ...orientaalinen fiilis...

Mikä biisi? Alussa lauletaan "lälälläläläläläläläällläälällä"?
Jos joku on tämän kuullut niin tietää varmasti mistä puhun :D

mikä biisi se on jossa lauletaan: "radio, radio" jne?

hei.
Teillä voimasoitossa on tuo Chill - Twist the Knife. Sairaan hyvä biisi vaik bändist en oo koskaa kuullukaan...saisko sen soimaan uudestaan ja uudestaan ja uudestaan...

Mikä kappale soi eileen klo 14.10 ???

Mikä äskeistä edellinen kappale oli? Ei löydy nettisivuilta. :/

biisihakuHimotuimmat!

Äänestys on käynnissä! Aikaa jäljellä
2011-09-15T10:00:00 1 %hours%h %mins%min %secs%s

Käynnissä

 • Sippo Uudet sivut. UUUUUUU!
 • Toni Aina hyvä vaihtoehto, jos ei keksi muuta sanottavaa: aöfjsdhakfdähäkadhäfdga!
 • Olli Kaikkien odotusten vastaisesti Fast & The Furious Five oli kelpo elokuva ja The Rock niin huono näyttelijä, että melkein hyvä.
 • Tytti Sai just kilon porkkanoita Lovexin Theonilta! http://tinyurl.com/6a7kd8q
 • Jussi Pitäisköhän ruveta käyttämään jamaikan aksenttia arkielämässä? Bumbklaaaaat
 • Tapsa Kohta viedään Ainoa spiikkauskoppiin.
 • sanelukone Ärrh! En saanut unelmaduunia. En tällä kertaa. Eespäin, eespäin...
 • kuurake Lahden Levykauppa Äx TO 5.5. Klo 17.00 The Blanko soittaa akustisesti Kukka lähtee? No kaikki tiätty?
 • pellehermann Hubbabubba joopajooo eka tilapäivitys vai mikäs tämä nyt sitten on :)
 • WezcO iPodini taisi kuolla. Prkl...
 • Tantsku Minusta on tulossa Mr. Bisnis
 • NewRecipe Mistä tuuli siipien alle?