yle.fi

Jaksotiedot

25.1. osa -10

Näyttelijä Johanneksen ja mestari Outi Mäenpään harjoitukset ovat ohi, ja Johanneksen haasteena on esittää monologi Tampereen Teatterikesässä. Ensin edessä on koe-esiintyminen teatterikesän johtoon kuuluvalle Esko Roineelle, joka päättää pääseekö Johannes esiintymään. Miten Johanneksen käy?

18.1. osa -09
Tanssija Jennin ja hänen mestarinsa Harri Kuorelahden harjoitukset huipentuvat Jennin soolon esitykseen Kuopio tanssii ja soi –festivaaleilla. Miten Jenni selviää haasteestaan?

Mestari Outi Mäenpää ja näyttelijä Johannes harjoittelevat viimeistä kertaa ennen lopullista koitosta Tampereen Teatterikesässä.

 

11.1. osa -08

Tanssija Jenni ja näyttelijä Johannes harjoittelevat viimeisiä kertoja mestareidensa kanssa ja saavat yllätyksekseen koeyleisöä paikalle katsomaan esityksiään. Luvassa on myös vähän hemmottelua ja rentoutumista hyvässä seurassa.

4.1. osa -07

Jännitys kohoaa huippuunsa kun tanssija Jenni saa tietää pääsykoetuloksensa ja harjoituksissa edessä on koetanssi Jorma Uotiselle. Pääseekö Jenni esiintymään Kuopio tanssii ja soi –festivaaleille?

Laulaja Mariannalla on yllättäviä uutisia Titelle.

Näyttelijä Johanneksen ja Outi Mäenpään harjoitukset jatkuvat haastavan monologin parissa.

28.12. osa -06

Tanssija Jennille on luvassa tuplayllätys. Hän pääsee ensin katsomaan Helsinki Dance Companyn esitystä ja seuraavana päivänä saman tanssiryhmän harjoituksiin. Omat treenit mestarin kanssa eivät suju aluksi ihan yhtä hyvin.

Johannes luulee, että hänellä on tavalliset treenit, mutta monologia saapuukin katsomaan Esko Roine Tampereen Teatterikesästä. Johannes saa myös tietää Teatterikorkeakoulun pääsykokeiden lopulliset tulokset.

Laulaja Marianna kamppailee edelleen esiintymiskappaleensa tulkinnan ja oman jaksamisensa kanssa.

 

 

7.12. osa -05

Tanssija Jenni joutuu kovan paikan eteen kun hänen koreografiaansa saapuu katsomaan itse Jorma Uotinen Kuopio tanssii ja soi -festivaaleilta. Miten Jenni reagoi yllätykseen, ja minkälaista palautetta hän saa Jormalta?

Laulaja Marianna miettii Mariskan kanssa uutta sanoitusta esiintymiskappaleeseensa ja saa neuvoja uuden sanoituksen tulkintaan mestari Irina Milanilta.

Outi ja Johanneksen harjoitukset alkavat fyysisellä rääkillä ja Johannes saa näyttää opettajalleen kuinka tosissaan on.

30.11. osa -04

Johanneksen treenit ovat tällä kertaa hieman erilaiset. Outi Mäenpää vie hänet kauppakeskukseen tarkkailemaan ihmisiä ja hakemaan vaikutteita myös omiin rooleihinsa monologissa.

Jenni ja Harri Kuorelahti jatkavat Jennin tanssisoolon liikkeiden kehittelyä. Harri psyykkaa Jenniä yrittämään vielä kovemmin, ja Jenni löytää itsestään Raivo-Ritvan.

Marianna kertoo Titelle fiiliksiään ensimmäisen mestari-tapaamisen jälkeen.

23.11. osa -03

Kolmannessa osassa laulaja Marianna Jakobsson aloittaa esiintymiskappaleensa tulkinnan harjoittelun mestarinsa, laulaja Irina Milanin kanssa.

Tanssija Jenni pohdiskelee tulevaa ja purkaa tuntojaan ensimmäisen mestaritapaamisensa jälkeen. Johannes tekee roolianalyysiä Outi Mäenpään kanssa ja aloittaa monologinsa harjoitukset.

16.11. osa -02

Tanssija Jenniä jännittää, kun hän kohtaa ensimmäistä kertaa mestarinsa, koreografi-tanssija Harri Kuorelahden. Jenni näyttää Harrille valmistelemaansa koreografiaa.

Laulaja Marianna saa yllättävän haasteen; hänen täytyy säveltää oma esiintymiskappaleensa. Onnekseen hän saa apua yhdeltä Suomen eturivin muusikoista, Lenni-Kalle Taipaleelta.

 

 9.11. osa -01
Ensimmäisessä osassa esitellään mestareiden oppiin pääsevät nuoret. Näyttelijä Johannes Holopainen tapaa ensimmäistä kertaa mestarinsa Outi Mäenpään, joka laittaa hänet heti hommiin. Jännitystä lisää se, että Johannes ei tiedä kuka häntä odottaa harjoitussalissa.

Tanssija Jenni saa tietää mikä hänen haasteensa on. Jenni valmistautuu mestarinsa kohtaamiseen tapaamalla tanssijoiden fysiikan läpikotaisin tuntevan fysioterapeutti Jarmo Ahosen, joka tekee hänelle kuntokartoituksen.

JohannesMariannaJohannes, Titte ja OutiJenni kuntokartoituksessa

 

 

Lähetä linkki

Esitysaika

Uudet jaksot 15.11 alkaen, sunnuntaisin YLE TV2 klo 22.05.

Mestari Areenassa

YLE Areena

Areena

Mestari-sarjan jaksot ovat katsottavissa YLE Areenassa seitsemän päivän ajan tv-lähetyksen jälkeen.