Ti 30.03.2010 @ 13:22Samuli Sulamäki

Mitä sinä haluaisit kysyä Mikael Jungnerilta?

Mikael Jungner ei ole enää pitkään Yleisradion toimitusjohtaja, joten minä ja kollegani Maarit Piippo päätimme, että meidän on pakko käydä haastattemassa Mikaelia vielä kun ehtii.

Jungner on ollut erittäin aktiivinen internetissä ja vienyt yhtiötä voimakkaasti nettiin, joten sovimme haastattelun aiheeksi Yleisradion ja internetin suhteen ja väistyvän (ja erittäin pidetyn) toimitusjohtajan henkisen testamentin yhtiöllemme.

Koska minä ja Maarit olemme kuitenkin vain kaksi ihmistä, olisimme innoissamme, jos saisimme laajempia näkökulmia haastatteluumme. Siksi heitämmekin nyt kysymyksen ilmoille: Mitä sinä haluaisit kysyä Mikael Jungnerilta? Tai oikeastaan, mitä haluaisit, että me kysyisimme?

Haastattelu tehdään keskiviikkona 7. huhtikuuta ja toivoisimmekin kommenttejanne tai kysymyksiänne hyvissä ajoin ennen sitä. Kysymyksiä voi jättää joko tämän blogimerkinnän kommentteihin, Suomen Yleisradio -Facebook-sivulle tai lähettää Twitterin kautta. Twitteristä meidät löytää nimimerkeillä samuliyle ja maaritylefi. Valitsemme lukuisista saamistamme kysymyksistä kaikkein osuvimmat mukaan haastatteluun!

Haastattelu striimataan suorana tähän samaan blogiin, joten pääsette kuulemaan vastaukset (ja näkemään mokailumme) sensuroimattomana!

 

 

Asiasanat: 

5 kommenttia

Minä haluaisin tietää, mikä on Mikaelin mielestä hänen YLE-uransa sykähdyttävin hetki.

Onko Mikaelin toiminta sosiaalisissa medioissa sun muualla ollut määrätietoista hommaa? Ja mihin hän on sillä oikein pyrkinyt?

Olisin kiinnostunut tietämään, mitkä Mikaelin henkilökohtaiset tavoitteet olivat toimitusjohtajuudelle hänen astuessaan YLEn remmiin viisi vuotta sitten? Ja onko hän onnistunut tavoitteissaan? Mitkä tavoitteet eivät täyttyneet ja miksi?

Mitä näet vahvuuksina, joilla YLE.n on mahdollista menestyä oman toimikautesi jälkeen?

Mikä on lempi sushilajisi (maki, nigiri, temaki)?

Ajatuskupla

Tässä blogissa yle.fi-etusivutoimituksen toimittajat kertovat työstään ja ajatuksistaan, usein internettiin liittyen.

Blogia kirjoittavat:
Tapio Kantele,
Jorma Kivistö,
Ulla Kokko,
Mika Marttinen,
Milla Moisio,
Maarit Piippo,
Arttu Silvast,
Samuli Sulamäki.

yle.fi -toimituksen Puhekupla-sarjassa haastateltiin Ylen ohjelmien tekijöitä.