Käyttäjän narhija profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Pe 06.11.2009 Avoin Yle
YLEn neljän tv-kanavan tarjontaa ei kukaan pysty katsomaan kerralla. Lisäksi parhaaseen katseluaikaan, jolloin kanavat kilpailevat katsojien ajasta kovimmin, ei voida sijoittaa kaikkia laadukkaita ohjelmia.
Ke 28.10.2009 Avoin Yle
Niin opiskeluni Stanfordissa kuin YLEn johtoryhmän tutustuminen Japanin mediamaailmaan sai osakseen julkista kiinnostusta. Nämä matkat ovat kuitenkin vain osa suurempaa kokonaisuutta.
Ma 26.10.2009 Avoin Yle
...seuraa YLEn tv- tai radio-ohjelmaa tai nettiä joka viikko. Päivittäin YLEn palveluja käyttää 83 % suomalaisista. Yksi pitää uutisista, toinen urheilusta, kolmas kulttuurista. Katsotuimpia ohjelmia ovat Linnan juhlat, tv-uutiset, Euroviisut ja MM-jääkiekko tai muut isot urheilutapahtumat. Myös Avaralla luonnolla, Uutisvuodolla, Kotikadulla, Metsoloilla ja Pasilalla on faninsa.
Ma 26.10.2009 Avoin Yle
…ja 19,25 euroa kuukaudessa on tv-maksun hinta vuoden 2010 alusta. Sillä saa laajan paketin ohjelmia ja palveluita, joista on varaa valita. Samalla summalla saisit reilun puoli litraa maitoa päivässä. YLEllä on 4 tv-kanavaa, 6 radiokanavaa, teksti-tv, mobiilipalvelut ja internetin yle.fi.
Ma 26.10.2009 Avoin Yle
…tv-ohjelmistosta on YLEn tuottamaa. Radiossa YLEn osuus kotimaisesta toimitetusta ohjelmasta on 90 %. Lisäksi YLE hankkii valikoituja ohjelmia kaikkialta maailmasta, viime vuonna 62 maasta (maat kartassa sinisellä).      

Sivut

Käyttäjän blogit