yle.fiSuomi | Kuunkuiskaajat: Työlki ellää

Julkaistu Ke, 14/04/2010 - 13:09
  • Suomi (Kuva: )
  • Värttinästä tutut Susan Aho (36) ja Johanna Virtanen (33) eli Kuunkuiskaajat tavoittelevat Suomelle viidettä perättäistä finaalipaikkaa Euroviisuissa Timo Kiiskisen kappaleella ”Työlki ellää”. Suomalaisryhmän täydentävät Disco-yhtyeestä tuttu laulaja Aki Eronen, viulisti Maria Baric sekä tanssija Jukka Tarvainen.


Kuunkuiskaajat

Kappale: Työlki Ellää

Säv & san: Timo Kiiskinen

YLEn kommentaattoriraadin pisteet

Asko: 4 pistettä
Jaana: 4 pistettä
Jorma: 3 pistettä
Sanna: 4 pistettä
Tobias: 3 pistettä

Yhteensä: 18 pistettä 

 

Eurovision.tv:n harjoitusvideo Oslosta


Kommentit

nyt kyllä hävettää olla

nyt kyllä hävettää olla suomalainen.......

eläkeläiset tonne olis

eläkeläiset tonne olis pitäny pistää! 100x parempi ku tollanen p*ska

Tuossa pari kommenttia

Tuossa pari kommenttia alempana puhuttiin, että suomea pidetään kauniina kielenä. No ei se kauneus ainakaan tästä Kuunkuiskaajista tule esille!

Kuunnelkaapas ihmiset vaikka youtubesta: Suvi Teräsniskalta Hento kuiskaus tai Hei mummo, Johanna Kurkelalta Sun särkyä mä anna en... tai...

Niinpä niin,mutta Suomi on

Niinpä niin,mutta Suomi on sentään voinut vuosi vuodelta osallistua näihin kisoihin monimuotoisella musiikilla kuten nytkin folk-henkisellä kappaleella.Eikös sekin jo osoita laulukansan luovuudesta.Ja turhat pulinat pois nyt ja iloisemaan aidosti hyvistä artisteista pärjättiin tai sitten ei.Samaa itkua varmaan itkekään muissakin maissa.Näin se on.Tsemppiä!

Ylpeä suomesta En ymmärrä

Ylpeä suomesta

En ymmärrä mitä ihmiset valittaa. Kaunis suomalainen kappale suomenkielellä, jota by the way pidetään maailmalla hyvin kauniina kielenä. Laulullisesti suomi on myös kaunis kieli. SIllä ei ehkä menesty, mutta olisi se aika tylsää jos euroviisuissa kaikki laulaisivat englanniksi. Eikö idea ole kuitenkin kuulla erilaista musiikkia eri kulttuureista?

Ei tämä mikään paras mahdollinen valinta suomelta ollut, mutta tämän vuoden karsinnoissa ehdottomasti paras. Värttinältä löytyy miljoona kertaa parempaakin musiikkia joten ihmettelen hieman kappalevalintaa.

Kuitenkin suomen kappale oli suorastaan loistava esim. serbian, hollannin ja kreikan renkutusten rinnalla.

euroviisufani

Hiukan hävettää.

Hiukan hävettää. kuulostaa vanhalta venäläiseltä kappaleelta, yök!

Itseasiassa eihän

Itseasiassa eihän Lordiinkaan uskottu,mut tää on kaukana siitä,sori.

Onhan tuo letkeää, mutta

Onhan tuo letkeää, mutta ei sovi euroviisuihin. Mautonta!

Voi hyvä tavaton

Voi hyvä tavaton minkälaista musiikkia laitetaan euroviisukilpailuihin ja minkälaiset esittäjät ei mitään tyyliä. Tälläisiä kappaleita voi esittää suomen pikku kuppiloissa ei maailmalla.

Kyllä melkosta paskaa

Kyllä melkosta paskaa lykätään tonnekkin...
Olis kai ne muut karsinnassa olleet yhtyeet olleet paljon varteen otettavampia kuin tämä!

Mutta kun kaikki kukkahattutädit äänestävät tällästä paskaa ja painottavat, että kansan musiikkia ja sit itketään kun päästä saatana semifinaalista pidemmälle!

Ottaisivat sen siinä valinta äänestyksessä huomioon että ei tollasella shaiballa voi jatkoon päästäkkään!

Montas kertaa

Montas kertaa jatkaa..
Euroviisut ovat kilpailu, joissa yritetään miellyttää eurooppalaisia. Suomenkieli ei kuulosta hyvältä laulettuna eurooppalaisten korviin. Typerää ottaa miinuksia suomenkielisillä lauluilla..
Esim. 1991 Kaija Kärkinen: Hullu yö.
Suomalaiseen makuun hyvä kappale, itsekin pidän siitä, mutta sana "yö" kuulostaa ulkomaalaisista kuin oksentaisi..

Montas kertaa on

Montas kertaa on suomenkielellä laulettu kappale on päässyt finaaliin? Jospa seuraavalla kerralla suomen karsinnoihin otetaan vain englanninkielisiä lauluja. Suomenkielestä tulee miinuspisteitä olipa laulu kuinka hyvä tahansa. Englanniksi laulettuna kuunkuiskaajat olisivat finaalissa.

Oli muuten taas (jälleen)

Oli muuten taas (jälleen) asiantuntijoiden analysointi ja pisteiden jakelu aivan paikkaansa pitäviä. Otetaan vaikkapa Bosnia ja Hercegovina joka sai vain 6pistettä, sen sijaan kuunkuiskaajamme sai peräti 18pojoo. Ja arvaatkaa (osa jo tietää) kummasta näistä kahdesta valtioista meni jatkoon.

No olisitte helvetti

No olisitte helvetti äänestäneet niissä Suomen karsinnoissa, jos biisi ei kelpaa.

nyt hävettää. ja pahasti.

nyt hävettää.
ja pahasti.

En henkilökohtaisesti pidä

En henkilökohtaisesti pidä lainkaan, mutta en ole koskaan pitänyt Värttinästäkään.

voi jumalauta!!! mikä toi

voi jumalauta!!! mikä toi oli ??? lordi on tosi vihainen tästä.. RRRRRRrrrrr.. mut ei haittaa, yrittäkää uudestaan...

Jospa ny vaikka välivuosi.

Jospa ny vaikka välivuosi.

Ihmiset toi kappale on

Ihmiset toi kappale on kamala!Suomessa on niin paljon hyviä laulaaja ja bändiä!Miksi just tämä potaska?Muut maat on hyviä ja mahtavia mutta tämä on tylsää,tulee mielen humppa(anteeksi mutta se on minun mielipide)....

koreografia näyttää hyvin

koreografia näyttää hyvin mietityltä, toimii ja iloisuutta löytyy. tytöillä kokemusta kansainvälisiltä areenoilta, ja se näkyy.

Tämä on ainakin jotain aitoa!

Muistakaa kommentoidessa,

Muistakaa kommentoidessa, että kaikkien ei todellakaan tarvitse pitää kaikista kappaleista, mutta olkaa ystävällisiä toisia kohtaan! Hyvät tavat pätevät täälläkin, vaikka voitkin kommentoida nimettömänä.

Voi jumalauta, mikä teitä

Voi jumalauta, mikä teitä vaivaa ihmiset. Yleisö valitti tän kappaleen ja olkaamme tyytyväisiä. Suomen karsinnoissa tänä vuonna oli tosi surkea taso, mutta tää erottu ylivoimasesti niistä surkeaaki surkeimmista kipaleista. Ulkomailla tykkäävät ja ei tykkäävät, mutta tsemppiä Kuunkuiskaajille, jos finaaliin, niin hyvä! Hyviä ovat tytöt esiintymään ja loistavia laulajia. Kannustusta!

Suomalaiset kyllä outoja.

Suomalaiset kyllä outoja. Haukkuvat omiaan englanniksi juutuupissa ja täälläkin.. En itsekään diggaa suomesta tänä vuonna mutta mitä järkeä valittaa nyt olis ehkä aika tsempata ja pitää suomen puolia. Olen iloinen tyttöjen puolesta hieno kokemus heille ja varmasti yrittävät parhaansa!

En oikein tykkää:(

En oikein tykkää:(

WAU i have never heard this

WAU i have never heard this kind if music and this suck so badly this is bullshitt, whats wrong with finnish people how can they pick this shitt on eurovision
last place on eurovision thats is a FAKT

Suomi ei ole Lordin jälkeen

Suomi ei ole Lordin jälkeen osannut muuta kuin matkia Lordi-linjaa tai edellisen vuoden voittajaa. Säälittävää. Kuunkuiskaajat on kopio viime vuoden voittajasta eikä sillä pitkälle pötkitä.

Ihmisten pitäis äänestää parasta biisiä eikä sitä mikä oli viime vuonna pinnalla. Hyvällä tuurilla päästään jatkoon, mutta vain sen takia, että muut ei oo tarpeeksi hyviä.

Taas hävettää?! Miten

Taas hävettää?!
Miten kävi Lordin kanssa? En ainakaan ite uskalla sanoa enää mitään.. kannatetaan nyt toisia kun reta kehtaavat sinne mennä!

joo kuunnelkaa mieluummin

joo kuunnelkaa mieluummin ovo je balkan

kyllä siellä on paljon

kyllä siellä on paljon pahempia renkutuksia kuin Suomen kappale, jossa sentään on jotain tyyliä.

Valinnalle EI VOI enään

Valinnalle EI VOI enään mitään, en minäkään laulusta pidä, mutta nyt kerran kun he ovat siellä, Vois heitä kannustaa(mutta minä en, kannatan serbiaa)

ei halvattu mikä renkutus..

ei halvattu mikä renkutus.. voi tuska.. ryssäläinen renkutus ..

Jep jep, kyllä taas

Jep jep, kyllä taas hävettää olla suomalainen :D

Jos tää menestyy mä olen

Jos tää menestyy mä olen nasse setä.

join siiderin join toisenkin

join siiderin join toisenkin eikä siltikään uppoo!!!

Ei valitettavasti menesty.

Ei valitettavasti menesty. Laulajat hyviä

miksi kaikki vaan molla

miksi kaikki vaan molla tätä? ookoo, eihä tää mikään paras oo, mutta silti! me ollaan suomi! eiks meijän pitäs vaan uskoo ittemmee ja tukee meijän edustajii ja auttaa niitä tekemään parhaansa sen sijaan että me itekki hävettäis sitä yli kaiken? kelatkaa vähä... suomi-henkee peliin kansa!

Huh!Tosi hieno

Huh!Tosi hieno esitys!Tuollaista luontevaa rentoutta saa euroviisuissa hakea. Nämä tytöt erottuvat diivoista,pimuista
ja tunkkaisista esityksistä kirkkaasti.Kävi miten kävi,niin ylpeitä saadaan olla.

Amadeusta ja sitä väkisin

Amadeusta ja sitä väkisin väännettyä laulua ja torsoa esitystä olis todella saanut hävetä.Viisut on vain hyvin käyttäytyviä ja ammattilaisia varten.

Miten musta tuntuu, että

Miten musta tuntuu, että jos Amadeus ois tuolla kuunkuiskaajien paikalla, niin se olis ollu kansainvälisesti aika huippu. Olis tullu poitseja paljo !

Kuiskaajien esityksessä on

Kuiskaajien esityksessä on parasta liikkuvuus.TANSSITEATTERIA PARHAIMMILLAAN!.Laulun sanoma tulee julki upeasti.Tuon tason esitys on harvinaista viisuissa kun tapana on vaan sätkytellä rytmin tahtiin.Kirjoituksissa tälläkin palstalla huomaa kuinka tietämätöntä ollaan tanssiteatterin suhteen.Visualisointi on täysin onnistunut.Ammattilaiset asialla!

Onhan se realiteetti että

Onhan se realiteetti että Osmot ja Niinat OLIS OLLUT TODELLISTA UNHON-YÖTÄ NOISSA VIISUISSA.Pystyynkuolleita harrastelija hiirulaisia ei noissa kisoissa huomata.Turha heidän tasoisia noihin kisoihin olis lähetetty.Miettikääpä vähän!Kuunkuiskaajat ovat herättäneet suunnattomasti ihastusta ulkomaiden tiedotusvälineissä,että ottakaapa selvää.PORUKKA OSAA EDUSTAA!

Liikuttavaa, kun kaikki

Liikuttavaa, kun kaikki kilpailut on niin kollektiivisia tapahtumia. ("Suomi voittaa... Suomi saa hävetä...") Minä en ole millään tavalla osallinen Euroviisuihin, eikä menenstyminen tai menestymättömyys johdu minusta. Tsemppiä Kuunkuiskaajille, nauttikaa viisuhuumasta!

Murheellista kun esim. Osmo

Murheellista kun esim. Osmo Ikonen tai Tiina Lassander ohitettiin tällaisella kappaleella, joka on niin moneen kertaan rilluteltua ns. kansanmusiikkia. Hanuristi tyttö lauloi sitä paitsi epäpuhtaasti. Jos Ylen musiikkitoimittajien maku ei nykyaikaistu yhtä pitkälle kuin Hietamäen hörhökampaus, meillä ei tule jatkossakaan olemaan suuria mahdollisuuksia näissä skaboissa.

Nyt se sitten

Nyt se sitten nähdään,onko tuo "Romaanimusiikki" se,millä rikastuu?
Hävettää suomalaisena lähettää ko. kappale edustamaan puhdasta,arjalaista suomalaista rotua!!!

Tänä vuonna voittaa

Tänä vuonna voittaa ehdottomasti Venäjä.

Laulu on hyvä, mutta miksi

Laulu on hyvä, mutta miksi ihmeessä esittelyvideossa on noita lipunheiluttajia, jotka sotkevat koko esityksen. Äänityskin tuntuu jotenkin kovin takkuiselta Suomen karsintaan verrattuna. Ja Oslon first rehearsalissa näkynyt puoliurheilullinen Adidas-raita-asu yhdellä pojista on kammottava. Johannan mekkokin on kyllä aika tyylitön. Mihin tosiaan on hävinnyt Suomen karsinnan välitön meininki ja mukavat esiintymisasut, jotka sopivat niin hyvin Kuunkuiskaajat-nimeen. Suomi aina yrittää niin kovasti ja yrittää liikaa.

AIvan karmeaa! saattaa olla

AIvan karmeaa! saattaa olla ihan kauniita ja iloisia tyttöjä, mutta laulu on hirvittävä jollotus ja laulajien äänet puistattavia! kuulostaa ärsyttävältä lastenjumppalaululta... ihmettelen, jos toimii kansainvälisillä markkinoilla...

Joopasen joo. Tuota tämä

Joopasen joo. Tuota tämä Suomen laulu on hyvä ja rento. Minä nostan hattua, jos Suomi pääsee Finaaliin. Täältä lapin poppoosta toivotaan onnea ja menestystä. Suomi Tsemppiä!!!!!!

Voisiko joku sanoa

Voisiko joku sanoa taustalaulaja-pojille,että ei heilu niin typerän näköisesti tahtiin. Suomen finaalissa oli paljon rennompi meno! Kaikki tsempit semifinaaliin ja äänestäkää ken voi.

Tuore ulkosuomalainen:

Tuore ulkosuomalainen: Vingutakin tosi ahkerasti sitä puhelintasi! Joka pointsi tarpeen. Kiitos jo etukäteen!