osat 1-6   ::   ystäväni   ::    kyssäreitä & tunnustuksia   ::    palaute   ::   Laura   ::   Laura kesäleirillä:: L A U R A ::
osat 1–6
15.10.2008 alkaen
keskiviikkoisin kello 20.30

:: L A U R A
:: 
:: k e s ä l e i r i l l ä ::
osat 1–6
26.11.2008 alkaen
keskiviikkoisin kello 20.30
YLE TV2

YLE NUORTEN OHJELMAT

  ::  KYSSÄREITÄ
  Laura  Jenna  Niko  Tauski  Marko  Pierre  Pauli
  Tytti
  Ronja  Tuija Lehtinen  Laura Joutsi


  ::  TUNNUSTUKSIA

  T U I J A   L E H T I N E N 
 
Laura-kirjojen kirjoittaja  [ sivu 1 ]


Mitä kuuluu työhösi nyt kesällä ja tulevana syksynä?
Kesällä töihini ei kuulu kuin lomailua ja oleilua, auringosta nauttimista. Korkeintaan ideanpoikaset muhivat aivoissa, mutta en anna niille valtaa ennen kuin elokuun lopulla, kun koulut ovat alkaneet ja arki painaa taas päälle. Syksyllä tarkoitus on kirjoittaa seuraava Laura-kirja ja joko jatkoa Katuhaukka-sarjaan tai Futistähtiä-kirjalle.

Miten kirjasi ja tv-sarjojen käsikirjoitukset eroavat toisistaan?
Kirjat ja tv-sarja eroavat tottakai jonkin verran. Kirjoissa on paljon väkeä, osa on hävitetty, koska tv:ssä ei voi seurata niin monia henkilöitä lyhyen ajan puitteissa. Kielikurssi Englannissa muuttui kustannussyistä taideleiriin Suomessa. Nämä ovat ihan käsitettäviä asioista. Jotkut ihmissuhteet ovat sujuneet vähän eri tavalla kuin kirjoissani, enkä pidä kaikista kuvioista. Yleisarvosana tv-sarjalle kuitenkin 8+.

Oletko ollut kesäleireillä? Hauskin muistosi?

Olen ollut vain parilla leirillä. Toinen oli ripari ja toinen öljyvärimaaluskurssi, jolla oli ihan kivaa, vaikka olin ainoa nuori siellä. Erityisiä muistoja näiltä leireiltä ei ole.


[   1   2  ]   jatkuu seuraavalla sivulla>