osat 1-6   ::   ystäväni   ::    kyssäreitä & tunnustuksia   ::    palaute   ::   Laura   ::   Laura kesäleirillä:: L A U R A ::
osat 1–6
15.10.2008 alkaen
keskiviikkoisin kello 20.30

:: L A U R A
:: 
:: k e s ä l e i r i l l ä ::
osat 1–6
26.11.2008 alkaen
keskiviikkoisin kello 20.30
YLE TV2

YLE NUORTEN OHJELMAT

 

[   1. osa    2. osa   3. osa    4. osa    5. osa    6. osa  ]

1 .  o s a


Tauski ei voi tajuta miten joku voi uhrata kesälomaansa kulttuurileiriin, mutta Laura ja Jenna ovat aivan innoissaan. Valmistautumiseen kuuluu uusien vetimien shoppailu sekä ihmissuhteiden uudelleenarviointi – Sakke on sentään Saksasta saattanut jo löytää jonkun uuden ja kolmiodraama Tauski-Laura-Jenna ei koskaan edes päässyt kukoistukseensa. Jennan tavoitteena on pokata leiriltä joku ihana – bussimatkalla vaihtoehto on tasan tuttu Niko. Joukon täydentää välitön Ronja, ja matka Kesäkumpuun voi alkaa.

Leirin vetäjät Nanna ja Simo ovat kadehdittava pari, näyttävät vuosienkin jälkeen vastarakastuneilta. Kolmisen vuotta sitten hankittu kesähuvila järvenrantoineen saa paatuneimmankin taiteentekijän luovuuden ryöppyämään. Tosin huussissa voi olla kestämistä ja survival-kisan aromia. Urootkin on pian tarkastettu, eikä tyttöjen melko korkealle rankkaama vaalea adonis Marko pysty muuta kuin iskemään silmänsä Lauraan. Taas se Lauran tavallinen tarina – ja huono ajoitus, varsinkin kun Jennallakaan ei ole enää mitenkään ikävä Sakkea. Frisbeen heittely menee täysin villiksi, Markoa kun kiehtoo enemmän pelaaja kuin peliväline. Jenna on melkein valmis luovuttamaan.

Saunassa laaditaan pojista lopullinen ranking-lista, ja järvi-idyllin täydentävät Nannan paistamat muurinpohjaletut. Marko haluaa paeta paikalta ennen mahdollisia piirileikkejä ja vetää Lauran mukaansa.
Marko on ihana, mutta Tauskikin lähettää viestin. Yöhiippailu on leirillä ihan must, tosin leirin vetäjät näyttävät vetävän pitemmän korren. Ja miten on mahdollista, että jostakin kaikaa Tytin nauru?

[   k u v i a   1 . o s a s t a  ]