osat 1-6   ::   ystäväni   ::    kyssäreitä & tunnustuksia   ::    palaute   ::   Laura   ::   Laura kesäleirillä:: L A U R A ::
osat 1–6
15.10.2008 alkaen
keskiviikkoisin kello 20.30

:: L A U R A
:: 
:: k e s ä l e i r i l l ä ::
osat 1–6
26.11.2008 alkaen
keskiviikkoisin kello 20.30
YLE TV2

YLE NUORTEN OHJELMAT

  ::  KYSSÄREITÄ
  Laura  Jenna  Niko  Tauski  Marko  Pierre  Pauli
  Tytti
  Ronja  Tuija Lehtinen  Laura Joutsi


  ::  TUNNUSTUKSIA

  T Y T T I
  Camilla Oksanen 
[ sivu 1 ]


Mitä kuuluu elämääsi tänään, kun takana on kahden
Laura-sarjan kuvaukset?

Hyvää kuuluu! Koulu on pian ohi ja mukava kesä tulossa. Toisaalta olen enemmän innoissani kesästä kuin vähän aika sitten, koska kuulin että Lauraa tehdään vielä kolmaskin kuvaussessio! Toisaalta haikea fiilis, koska yläaste loppuu nyt ja kaikki lähtee eri teille.

Mitä olet oppinut näyttelemisestä tänä aikana?

Olen ollut vain kerhoissa ja kursseilla opettelemassa näyttelemisen perustaitoja, joten olen oppinut kaiken, mitä kameran/yleisön edessä olemisesta tiedän, kuvausten aikana aivan käytännössä. Olen oppinut mm. olemaan välittämättä kamerasta ja erityisesti sen, että kuvauksissa tarvitaan kärsivällisyyttä ja tilanteisiin mukautumista. On myös ollut kiva oppia teknisiä juttuja ja lavastustakin.

Miten peräkkäisten Laura-sarjojen kuvaukset erosivat toisistaan?
Toiset kuvaukset tuntuivat jotenkin kypsemmiltä, erityisesti juoni ja repliikit, sillä kaikki näyttelijät olivat kasvaneet huimasti vuoden aikana, sekä todellisuudessa että sarjassa, niin henkisesti kuin fyysisestikinToiset kuvaukset olivat myös rennommat ja ehkä siksi helpommat, sillä melkein kaikki olivat jo tuttuja ja tiedettiin miten koko homma toimii...

[   1   2  3  ]   juttu jatkuu seuraavalla sivulla >