Parittomat-ohjelma etsii miehiä

Parittomat-ohjelma etsii miehiä. Kuva: stock.xchng

Nyt etsitään miehiä 31.3.2011 järjestettäville pikataidetreffeille. Jos siis haluat kokeilla pikarunodeittejä tai käydä asiaan gallerian puolella, ilmoittaudu meille. Treffeillä tapaat viisi noin 35-vuotiasta itsenäistä ja fiksua naista. Jos pikatreffeillä natsaa, parit tapaavat uudelleen kahden kesken.

Parinhaun lisäksi ohjelmassa selvitetään, onko koulutuksella merkitystä parinvalinnassa, minkälaista on elää yksin ja mitä ihmiset haluavat parisuhteelta.

Parittomat-sarja lähetetään YLE TV1:ssä syksyllä 2012. Miehiä kuvaamme talven aikana 1–3 päivää. Kerromme mielellämme lisää ohjelmasta ja kuvausaikataulusta.

Toimituksen tavoitat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen parittomat (at) yle.fi

__________________________

Kiitos kaikille osallistuneille, hakuaika on päättynyt. Parittomat TV1 7.10.2012 alkaen.

 

kommentit

Voisi kiinnostaakin, mutta en vain ole sen luonteinen, että haluaisin kaiken kansan naurettavaksi, varsinkaan jos etsin henkilöä, jota voisin tulevaisuudessa rakastaa. Joten kai jatkossakin
I'll be what I am, a Solitary man.

>Solitary man Ma, 2012-01-02 10:31

Parittomat ei pelaa häpeällä, nolaamisella tai kiusaamisella. Solitary man, harkitse hakemista uudelleen. Sitä on oikeastaan toivottu.

>toimitus Ke, 2012-01-04 18:03

Olen itsekin vailla ohjelmaanne. Minulla on lähinnä halu tuoda julki nämä osittain yksihuoltajia koskevat taloudelliset ongelmat. Itse kuulun tähän ryhmään.
Etsin parisuhdetta, mutta kiinostusta ei juuri löydy raittiille työssökäyvälle 42 vuotiaaale yh isälle.

>olliet Su, 2012-01-08 09:50

"Parittomat ei pelaa häpeällä, nolaamisella tai kiusaamisella" on sellainen linjaus että voi olla lähes varma että lopputulos ei tule olemaan tuon linjan mukainen. En väitä tämä olisi tarkoituksellista, mutta siihen tuossa kuitenkin lopulta päädytään. Jo lähtökohdat leimaa miehen "epätoivoiseksi" ja toimittajanne Linda Lappalainen kiteytti hyvin mutta karusti tämän nykymaailman mielentilan: jos mies ei ole komea, koulutettu ja menevä, niin on surkea ja saamaton reppana.

Vaikka ette tuota ääneen sanoisi, niin viesti kyllä tulee selväksi viimeistään siinä vaiheessa kun nimi ja naama ovat ruudussa ja kertojan ääni alkaa repostella kyselylomakkeenne kohdalla "miksi olet sinkku, ja millaisia kokemuksia sinulla on naisista ja parisuhteesta". Kyseessä on kuitenkin ohjelma jonka perimmäinen tarkoitus on olla viihdettä ja sitä ei synny ilman jonkinlaista vastakkainasettelua, ja tässä on aika ilmiselvää miten päin asetelma on viritetty.

Vaikka sinänsä ohjalmanne voisikin olla kiinnostava, riski siitä että lopputulos on pahasti leimaava on yksinkertaisesti liian suuri. Tämä ihan näin kolmekymppisen, koulutetun ja työelämässä hyvin pärjänneen sinkkumiehen terveisinä. Toivottavasti ohjelmaanne niitäkin riittää joilla ei ole enää mitään hävittävää.

>"kokemusta on" Su, 2012-01-15 02:10

hei,
Parittomat-ohjelmaan hakeneiden miesten hakemuksia ei käytetä ohjelmassa minkäänlaiseen "reposteluun". Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Hakijoiden kertomia kokemuksia ja tarinoita voimme toki käyttää ohjelmassa taustamateriaalina, mutta ilman nimiä ja naamoja.

>Toimitus Pe, 2012-01-20 13:53

Mites vanha mies saa olla? Jos on aika ei niin vanhan oloinen...;-)

>Hmm... Ma, 2012-01-16 23:13

Hei,
emme ole vetäneet miesten kohdalle tarkkoja ikärajoja. Jos tunnet olevasi sopiva tähän ohjelmaan, laita hakemus tulemaan!

>Toimitus Pe, 2012-01-20 13:58

Ohjelman lähtökohta on ihan kiinnostava yksinäiselle, taiteista ja tieteistä kiinnostuneelle miehelle. Ikävä kyllä vaan ohjelman aluerajaus on liian tiukka jos asuu Turussa.

Olisi kyllä hyvä jos suomessakin voisi tutustua naisiin muuallakin kuin kapakassa tai tanssikursseilla. Jos mies ei juo, tai omaa riittävää kiinnostusta paritanssiin, niin mahdollisuudet ovat aika vähissä. Selvin päin suurin osa suomalaisista naisista on niin eteisiä ja varautuneita, että hyvä jos edes tervehditään hymyillen - saati, että käytäisiin luontevasti juttusille. Yritystä on ollut.

Mahtaisiko joku nuorekas, hyväluontoinen ja ehkä kivan näköinenkin 30+ nainen olla kiinnostunut 40+ miehestä, jolla on elämäntavat kunnossa, mutta yksinäisyys pitää tiukassa otteessaan. Kaipaan ainakin juttukaveria ja ystävätärtä, toisaalta perheen perustaminen ei kuulu enää lainkaan suunnitelmiini.

PS. Jos käyt katsomassa kuviani, huomannet, että viime aikoina kuvatekstit ovat olleet melko alakuloisia, mutta onneksi ne tunnelmat aina tulee ja menee yhtä lailla, ja tilanne on siten hallinnassa.

>Mies kaipaa naista.. To, 2012-01-19 16:39

http://www.flickr.com/photos/tomixyz

Kuvittelin, että osoite tulisi näkyviin viestin yhteydessä, kun ei erikseen mainittu ettei tulisi, pahoittelen.

>Mies kaipaa naista.. To, 2012-01-19 16:44

Kun mies kaipaa naista, kannattaa hakea ohjelmaaan, vaikka asuisikin Turussa. Naiset ovat pääkaupunkiseudulta, mutta miesten ei tarvitse olla.

>toimitus To, 2012-01-19 20:21

Kyllä kiinnitin huomiota tämän ohjelman mainokseen. Olen seurannut Maajussille morsian-ohjelmaa ja pitänyt siitä. En ole kuitenkaan tähän mennessä ilmoittautunut, koska se on suunnattu nimensä mukaisesti vähän erityyppisille ihmisille.
Tämä sarja kuitenkin kiinnosti sen vuoksi, että se sopii paremmin pääkaupunkiseudulle eikä vaikuttanut niin viihteelliseltä. Tähän olisin saattanut uskaltaa lähteäkin.
Olen itsekin pohdiskellut noita parisuhteen muodostamisen haasteita. Enkä tähän mennessä ole vielä vastausta löytänyt.

Harmi vain että ehdin tavata vuodenvaihteessa treffipalstan kautta miellyttävän naisen. Olemme tapailleet muutaman kerran ja aion katsoa tämän jutun ensin ennen kuin lähden mihinkään muuhun. Ehkä sitten vuoden päästä uudelleen, jos olen vapaana tuolloin...

>Inssi Su, 2012-01-22 19:41

Ihan mielenkiintoinen aihepiiri ohjelmalle! Oletan kuitenkin että tulos jää suhteellisen pinnalliseksi koska nää asiat on niin kertakaikkiaan monimutkaisia ja elämää suurempia. Meitä yksilöitä on niin moneen junaan että yleistä ohjeistusta aiheeseen ei löydy ikinä...
Kiva kuitenkin että joku yrittää ja tsemppiä sinne tekijöille! Olkaa rehellisiä ;)

>realisti Ti, 2012-01-24 15:01

Osallistuin itsekin kuvauksissa ja musta tuntui ihan jees ohjelma.Silloin olin vielä varattu,(ohjelmalla ei ole mtään tekemistä meidän eron kans;) )ja nyt sinkkuna tekis mieli osallistua ohjelmaan;))).Mut olen kai liian ujo sellaiseen;)

>Martin Ke, 2012-09-05 22:31

lisää kommentti

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä