Uudenvuoden menu

Uudenvuoden menu 2011. Kupliva seljankukkajuoma. Kuva: Hellapoliisi.fi

Kati Jaakosen menussa nautitaan pikkusuolaisten jälkeen raikkaan makeaa jälkiruokaa - ja sen jälkeen onkin jo aika siirtyä katsomaan tähtitaivaan ja rakettien loistetta.

Alkoholijuomien rinnalla on hyvä tarjota myös alkoholittomia vaihtoehtoja. Valmista Hellapoliisin ohjeella helppo ja herkullinen kuohujuoma seljankukkamehusta ja sitruunalimusta tai kivennäisvedestä.

 


Uudenvuoden menu

à la Hellapoliisi

Kupliva seljankukkajuoma

Katkarapu-crustadit

Pestokiekot

 

Texmex-salaatti

 

Valkosuklaa-mansikkaparfait


kommentit

muuten hyvä mutta kannattaisi toimittajan aina tarkistaa mikä olikaan haastateltavan nimi. Hellapoliisi on Kati Jaakola, ei Jaakonen...

>Annika To, 2010-12-30 15:19

Toimittaja on tainnut tarkastaa sen nimen, nimittäin Kati on juurikin Jaakonen eikä Jaakola =)

>Päivi To, 2010-12-30 22:57

lisää kommentti

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

linkit

Kuka Hellapoliisi?

Suosittua Hellapoliisi-blogia emännöi suurtalouskokki Kati Jaakonen. Hän on tarjonnut ruoka- ja leivontareseptejä netissä vuodesta 2005 lähtien. Jaakoselta on ilmestynyt myös keittokirja.

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä