Merry Morning! lähtee piknikille

- Eka voisi skoolata iloliemellä ja vitskutötteröillä! iloittelee Johanna Merry Morning -blogista.

Merry Morning!Aamiaisiin ja brunsseihin keskittynyt ruokablogi julistaa hauskaa huomenta.

- Englanniksi siksi, kun suomen kieli vaan on niin tylsää, blaah!

Johannan piknikmenu on täydellinen kokonaisuus, johon ei tarvita mitään lisää, eikä poiskaan kannata ottaa.

Pikinikin suloinen jälkkäri syödään paistopurkeista ja -purnukoista eriparilusikoilla - tai parhaassa tapauksessa samasta purkista kaverin kanssa.

Loistavaa piknikkiä ja kesää!

Kesäinen picnic-menu

Kesäneste

Vitamiinitötteröt

Pikkuquichet

Kesäinen papusalaatti

Juustokakkupurnukat

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

Merry Morning! -blogin Johanna on ruokablogaajaksi boheemi elämänkoululainen: hän ei omista edes keittiötä, sanan varsinaisessa merkityksessä. Aamiaiset ja brunssit syntyvät tilassa, jossa on kivinen, kaunis lattia sekä betoniseinä. Hella ja uuni sentään löytyvät sekä jääkaappi – pullea rosterinen unelma.

Johanna ei tulisi toimeen ilman kahvinkeitintä. Pääasiassa koneella keitetään kahvia, mutta sillä saisi tarvittaessa myös nuudelit kypsäksi.

Johanna miettii olevansa kotoisin ennenminkin Mikä-Mikä-Maasta kuin tuiki tavallisesta Helsingistä. Tämä suurpiirteinen ja laiska kokki rakastaa aamun yksinkertaisia aterioita ja vihaa tylsyyttä: paistettu kananmunakin on kivempi syödä, jos sille piirtää ketsupilla silmät ja suun!

Totaalisena tunneihmisenä Johanna rakastaa muistoja. Pienenä tyttönä maailman parhaalta maistuivat pitkien, raskaiden treenien jälkeen äidin voissa paistamat einespinaattiletut ja maito. Ja oi sitä iloa, kun pääsi mummin ja vaarin luo vaarin tekemälle pannukakulle. ”Niitä muistoja ja makuja en unohda koskaan! ”

Johanna valitsi juttuun kuvan, jossa hänestä näkyy pilkahdus appelsiinien takaa. Merry Morning!

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä