Kasvisvuoka perunasta, paprikasta ja munakoisosta

4 perunaa
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
5 tomaattia
1 iso munakoiso
200 g mozzarellajuustoa
3 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa ja pippuria
130 g parmesaanijuustoa lastuina

 

Kuori ja viipaloi perunat, suikaloi paprikat. Viipaloi tomaatit, munakoiso ja mozzarella. Lado kaikki kasvikset ja viipaloitu mozzarella kerroksittain voideltuun uunivuokaan ja ripottele joka väliin hieman suolaa ja pippuria. Laita parmesaanilastut päälle. Kypsennä 225 asteessa uunissa noin 40 minuuttia.

Tarjoa liha- tai kalaruoan tai esimerkiksi uunibroilerin lisukkeena.

Uunibroilerin resepti

Resepti kotitalousopettaja Leena Hietanen, Teksti-TV: Ruoka

kommentit

Terveisiä maaseudulta!

miksi Hietanen suositelee uunikasvisten lisäksi vielä broileri tai liharuokaa! Pöyristyttävää, ei ihme, että suomalaiset alkavat muistuttaa amerikkalaisia. Ylipaino on vakava juttu lapsille. Syytätte limuja ja chipsejä tästä, mutta kyllä se ajattelu liikasyömisestä lähtee jo näistä kokeista, heidän egoistaan.

Keskittykää enemmän luomun suosimiseen. En ole missään uskossa, mutta jos esim. peruna ruiskutetaan kasvukautensa aikana 10-2 kertaa ( useimmiten vain varmuuden vuoksi) niin jotain on pielessä ammattilaisen ajattelussa. Tiesittekö, että normaali banaani ruiskutetaan kasvinsuojeluaineilla noin 70 kertaa ennen kuin tuote saapuu markettiin?

En löytänyt luomutuotannosta kertovaa tietoiskua sivuiltanne, miksi?

>bello La, 2011-03-12 10:14

lisää kommentti

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä