Unelias kokki tarjoaa: Pähkinäinen menu

Unelias kokki Anna Kosonen ja pähkinäinen menu. Kuva: Stock.xchng/michaellaw.

Unelias kokki Anna KosonenUnelias kokki -bloggaajan Anna Kososen talvisen menun alku-, pää- ja jälkiruoassa maistuu pähkinä.

- Pähkinät tuovat ruokaan luonnetta ja pehmeää makua, ja kuivatuotteena ne sopivat hyvin juuri talvikauden kokkailuun, sanoo Anna Kosonen.

Pähkinäostoksille Annalla on antaa taloudellinen vinkki:

- Jos käyttää pähkinöitä ruoanlaitossa vain silloin tällöin, kannattaa kaupasta ostaa kotiin pähkinäsekoituspussi, josta voi poimia kuhunkin ruokaan riittävän määrän kutakin laatua!

Annan menussa tarjoillaan alkukeitto, lisäke kalalle ja jälkiruoaksi täyteläisiä, makuhermoja hemmottelevia keksejä.


Pähkinäinen menu

 

Pähkinäinen porkkanakeitto

Pähkinäinen pinaatti-omenalisäke

Suklaa-suolapähkinäkeksit

 

 

PS. Unelias kokki Anna Kosonen haastoi Olotilan ruokasarjaan seuraavaksi mukaan  Sannan ja Pippurimyllyn.

 

 

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

"Kuuntele vatsan ääntä"

Bloggaaja Anna Kosonen on pian maisteroituva kotitaloustieteilijä, kodin ja arjen ystävä. Unelias kokki -ruokablogi syntyi tarpeesta pitää päiväkirjaa rakkaasta aiheesta sekä halusta olla osa ruokabloggaajien ja -harrastajien yhteisöä.

Anna tykkää tehdä käsin erilaisia juttuja, etenkin ommella ja neuloa. Talvinen kaupunkiluonto ilahduttaa Annaa erityisesti, mutta ruoka on kuitenkin harrastus yli muiden.

Unelias kokki nauttii ruoakseen ennakkoluulottomasti kaikenlaista. Kiinnostavia ovat maailman eri ruokakulttuurit, mutta erityisesti Anna rakastaa rakkaudella tehtyä ja eettisesti kestävää ruokaa, niin arjessa kuin juhlassa.

Unelias kokki -blogi

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä