Musiikki, Internet ja julkinen palvelu - seminaari

Julkaistu Pe, 08/05/2009 - 10:00
  • EMT-logo 2 (Kuva: Hannu Hellsten)
  • Seuraa ja kommentoi Ylen järjestämään musiikkiseminaaria netissä tänään perjantaina klo 10-16.

Seminaarissa pohditaan musiikin, internetin sekä julkisen palvelun suhdetta.

Päivän kestävään seminaariin osallistuu kokenut joukko kotimaisia alan edustajia sekä useita eurooppalaisia asiantuntijoita.

Miten osallistua?

Seminaaria voi katsoa suorana tällä sivulla olevalla soittimella tai Yle Areenassa.

Kysymyksiä ja kommentteja voi lähettää Twitterin ja Qaikun kautta. Twitter- ja Qaiku-kanavia seurataan reaaliajassa ja niiden kautta tulleita kysymyksiä ja kommentteja myös käsitellään seminaarissa. Twitterillä osallistut käyttämällä aihetta #yle_music. Tapahtumassa seurataan myös  #yle ja  #music -aiheita.

Toimittaja Arttu Silvast @ http://twitter.com/arttuextra seuraa ja raportoi tilaisuutta Twitterissä.

Suomeksi seminaaria voi seurata Qaikun kanavalla #YLE @ qaiku.com.

Uusia tapoja tarjota ja kuluttaa musiikkia?

Musiikkibisnes on murroksessa. Ihmiset eivät enää ole valmiita maksamaan musiikista kuin aiemmat sukupolvet. Mikä tulee olemaan tulevaisuuden levy-yhtiöiden, nettipalvelujen ja radiokanavien rooli musiikkiteollisuudessa?

Miten YLE voi parhaalla mahdollisella tavalla palvella sen kuuntelijoita ja katsojia? YLE haluaa olla vahva tekijä myös jatkossa, mutta mitkä ovat parhaat keinot kehittää julkista palvelua? Mihin YLEn pitäisi keskittyä?

Featuring

Seminaari on englanninkielinen. Puhumassa on muun muassa Jonas Woost (Last.fm), Dominik Born ja Samuel Vuillermoz (MxLab, Switzerland), Alex Nieminen (Laundry, Finland), Andrew Dubber (newmusicstrategies.com),  Riku Vassinen (Diego, Finland), Mikko Sirén Apocalyptica-yhtyeestä, Timo Kuoppamäki (EMI Finland), Vappu Verronen (TEOSTO), Tomi Saarinen (musiikkipäällikkö, YleX).

Klikkaa lähetys päälle.