Vaikka pannulla tirisevä rasva saattaa puistattaa, niin läskisoosin muistavat kaikki!
Hampparin väärä, jätkän makkara, halpamakkara. Rakkaalla lapsella oli monta nimeä. Klassikkoruokasarjassa esitellään Suomimakkara.
Harva ruoka herättää niin monenkirjavia ensireaktioita kuin klimppisoppa. Tottumattoman suussa rusinalla kruunatut jauhopallot potkaisevat mielikuvituksen vauhtiin,
Miten yhdistää ruoka ja paikalliskulttuuri? Sitä pohtii Manne Stenros, Suomen ainoa yksinomaan ruokakirjoihin keskittynyt valokuvaaja.
Lähiruoka kiinnostaa. Onko vaikutusta ollut ilmaston muutoksesta käydyllä keskustelulla vai pelästyttikö esimerkiksi Italian juustoskandaali kansalaiset?
Hannele Klemettilä on keskiajan tutkija. Hän on erikoistunut eurooppalaiseen myöhäiskeskiaikaan, ja lisäksi hän on myös intohimoinen ruuanystävä.
Snapsilaulut ovat veikeä suomenruotsalaisen juhlaperinne. Ne kohottavat juhlatunnelmaa parhaalla mahdollisella tavalla.