Kuvakisan julkaisujärjestelmä

Miksi kaikista kuvista ei näy korkealaatuista versiota? Tuskin kuvat niissäkään ovat pelkästään thumbnailin kokoisia.

Kerrotko mitä kuvaa

Kerrotko mitä kuvaa tarkoitat, niin tutkimme asiaa?

t:toimitus

Onko tähän tullut

Onko tähän tullut selvyyttä? Suuremmat kuvathan näyttävät olevan palvelimella ok, mutta jostain syystä korkealaatuisen kuvan linkitys ei kaikissa kuvissa toimi.

Kuvaresot

tekninen päivistys ei pystynyt ottamaan asiaan kantaa, koska ongelma on vaain joidekin itemeiden kohdalla. Asiaa ryhdytään tutkimaan heti maanantaina.

Vuosi ei riittänyt korjaamiseen?

Tästähän valitettiin jo vuosi sitten:

http://ralliradio.yle.fi/node/4436

Ongelma korjattu

Olemme pahoillamme ongelman myöhäiseen ratkaisuun, mutta nyt ei pitäisi enää olla linkkiä sellaiseen kuvakokoon, jota ei löydy.
Nuo "korkealaatuinen"-linkit joista tässä oli puhetta olivat linkkejä sellaiseen kuvaversioon, jossa kuva olisi 1024x768 kokoon sovitettu. Jos käyttäjän lähettämä alkuperäinen kuva on leveyden ja korkeuden suhteen alle tuon rajan, ei järjestelmä luo siitä sitä versiota. Valitettavasti se silti teki linkin tuota versiota varten virheellisesti.
Eli nyt esimerkiksi osoitteessa http://ralliradio.yle.fi/node/5100 ei näytetä linkkiä kuvakokoon "korkealaatuinen", koska alkuperäinen kuva on kooltaan vain 640x427 ja sen näkee sitten siitä alkuperäinen-linkistä.
- YLE Uudet Palvelut

No nythän on selvää...

No nythän on selvää... Tyhmä kun olen, niin vähän ihmettelen, että miten ihmeessä saa tuollaisen kuvakoon ahdettua kokoon 250kb? En siis tajua yhtään mitään, joten varmaan turha selventää enempää, kunhan tuulisena päivänä lämpimikseni näpyttelen.

Mistä ihmeen alkuperäinen

Mistä ihmeen alkuperäinen linkistä? Ei mulla ainakaan näy tuossa http://ralliradio.yle.fi/node/5100 muuta kuin tuo 480x320 kokoinen preview ja thumbnail linkki.

Tuksi, resoluutiota

Tuksi, resoluutiota pienemmäksi.

Luolamies alkaa

Luolamies alkaa selvittämään tämän mystisen resoluution arvoitusta... Ehkä sitten joskus...

Tuksi, katso vaikka

Tuksi, katso vaikka http://www.pikseli.fi/digifaq/2_reso.html mistä sitten nopeasti opitkin että resoluutiolla ei ole mitään vaikutusta digikuvan tiedostokokoon.