Estradilla: Pate Mustajärvi

Estradilla: Pate Mustajärvi

Estradilla - Ke 8.9.2010, klo 14.45 - Toimittaja: Susanna Kuhanen

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.

Suomirockin legenda, Suomen tunnetuimman tamperelaisen ensimmäinen soolokiertue poiki kotipaikalla lisäkonsertin, josta huolimatta Pate kerkisi istua alas ja kertoa lähitulevaisuudesta ja menneistäkin.

384
tykkää tästä

Pitkä ura takana eikä tätä miestä ikä tunnu painavan. Paten karisma uppoaa niin vanhoille kuin nuoremmillekin kuuntelijoille tuttujen hittien kautta. Kuulijoita hemmotellaan aluksi akustisella osiolla ja väliajalta siirrytään sähköiseen osioon, joita molempia ovat siivittämässä taustakankaalle heijastettavat kuvat, joissa esiintyy mm. Pate nuorena. Luvassa on hienoja tulkintoja ja mukaansa tempaavaa menoa! Ikurin turbiiniIkurin turbiini

Konsertin aloittaa Juice Leskisen Yölento kappale, jonka jälkeen kuullaan tuttuja hittejä kuten Jukeboxin luona, Mä elän vieläkin ja Lola. Juicelta levyttämättä jäänyt Ennen vanhaan Ikurissa -kappaletta seuraa tunnelmallinen Eddie ja heti perään repäisevä Piru vie! Kuullanpa myös kiertueen nimeä kantava N.Y.T., leikkisä Hei Paula, herkkä Tuhkaa-balladi, Sting-cover Koskipuiston puu, rouhea Kannu vaakunaa, iskevä Maan valitus, Leskisen muistoa kunnioittaen herkkä Ollaan ihmisiksi ja Kaksoiselämää. Päätöskappaleena kuullaan takuuvarma Ukkometso.Rokkia Tampere-talollaRokkia Tampere-talolla

 Mahtavan keikan lisäksi Pate puhuu menneistä intiimissä haastattelussa. Katso videolta mitä et ohjelmasta voinut nähdä! Estradilla: Pate Mustajärvi N.Y.T. ensiesitys 11.9. klo 19.10 TV2

Lisää artisteista:Pate Mustajärvi

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (7)

Tämän edellisen kommentin kirjoittajahan sen tietää missä omaa sormeansa on pitänyt. Taas yksi kateellinen nurkkakuntalainen solvaaja joka ei ole itse saanut mitään aikaan ja nyt sitten ottaa koville, hanki elämä ja saa jotakin aikaan niin ei tarvitse kadehtia.

Anonyymi Su 12.9.2010, klo 15.07

Petyin kovasti. Kaikki hyvät biisit oli jhätetty pois.

Anonyymi Su 12.9.2010, klo 10.24

Mutta ei näy Areenassa. Missä vika?

Anonyymi La 11.9.2010, klo 20.02

Komea konsertti. Tuossa Pate kunnioitti sekä itseään että Juicea.

Atro Niiniluoto La 11.9.2010, klo 19.54

Kateelliset ja nurkkakuntaiset vihaa ja muu kansa rakastaa. Sellainen on Pate - Ikurin turbiini. Ehdottomasti Suomen paras rock-laulaja. Siinä jätkässä on munaa.

Anonyymi La 11.9.2010, klo 10.10

Pate Mustajärvi ehkä Suomen paras laulaja. Olin paikalla katsomassa Finlandia-talon konserttia ja se oli unohtumaton kokoemus

Anonyymi Pe 10.9.2010, klo 22.19

tässä on toinen kähisiä.,, suomalaisten maku on sormessa sormi?jos tykkää tälläisestä pellestä

Anonyymi Pe 10.9.2010, klo 08.05

Uusimmat

Estradilla

Tunnelmaa ja ajankuvaa säilöön jo 10 vuotta

Estradilla livetaltioinneissa tähtien loistoa

Estradilla-konserttisarja on tallentanut Suomen ykkösartistien ja kokoonpanojen teoksia jo 10 vuotta. Koko ajan on hyvin tärkeänä elementtinä ollut estetiikka: alkuperäinen konserttisalin tunnelma halutaan välittää aina katsojan kotisohvalle asti. Ohjelman tarkoitus on tarjota nautintoja sekä elämyksiä suomalaisen musiikin hengessä.

Estradilla edustaa YLE Tohlopin vahvaa tv-musiikkitaltioinnin perinnettä, mikä ilmenee siinä, että ohjelma on nautinnollista sekä kuvallisesti että äänellisesti. Konsertit ovat lähes suoria livetaltiointeja. Ne on kuvattu yhdellä otolla, minkä ansiosta ”tässä ja nyt” -tunnelma säilyy. Tämä kaikki tehdään niin artistia, orkesteria kuin estradia kunnioittaen. Ohjelman tuotantoprosessissa on haluttu taistella formaatteja vastaan, ja syntyessään valmis tuotos onkin yksilöllisellä tavalla räätälöity teos, joka kestää aikaa.

Estradilla-taltioinnit elävätkin YLE TV2:n ensiesitysten jälkeen tallenteina kuukauden YLE Areenassa, ja useat esitykset ovat saaneet levityksen myös DVD-tallenteina.

Muualla Yle.fi:ssä