Paula Koivuniemi haluaa rikkoa rajoja

Paula Koivuniemi haluaa rikkoa rajoja

Estradilla - Ke 22.12.2010, klo 14.15 - Toimittaja: Anu KJ

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.

194
tykkää tästä

Estradilla: Paula Koivuniemi - Live! TV2 sunnuntaina 26.12.2010 klo 16.00 

Tampere-talolla 2009 taltioidun konsertin uusinta tarjoaa parhaita paloja rakastetun Paula Koivuniemen tuotannosta. Hän kokosi bilekonsertin ohjelmiston uusimmalta albumiltaan ja kesän festarilavoille sovitetuista tunnetuista hittibiiseistä.

Ohjelmassa kuullaan seuraavat kappaleet: Sata kesää tuhat yötä, Kuka pelkää Paulaa, Tummat silmät ruskea tukka, Sheikki tai Don, Kuin poutasää, Rakkaustarina, Ilman minua, Romantiikkaa, Jos sä konduktöörin nait, Moskova, Rock Halleluja, Mustalaisnainen, Jos Luoja suo, Kuuleeko yö, Sata miestä, Luotan sydämen ääneen, Kun kuuntelen Tomppaa ja tietysti Aikuinen nainen.

> Katso ohjelma YLE Areenasta


Lisää artisteista:Paula Koivuniemi

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (2)

Vanhaa ja uudempaa tuotantoa sopivasti. Komea konsertti. Helppo oli arvata, että Toivasen Mika oli sovitusten takana.

Atro Niiniluoto Su 26.12.2010, klo 17.17

Ihana Paula. <3 Kerranki tulee tylsinä joulunpyhinä laatu viihdettä pariinki otteeseen. + vielä uutena vuotena. :) Ja tuol konsertis oli niin mahtava meno, joka välittyy myös tuossa taltioinnissa. Hyvää joulua kaikille faneille.

Memmu Ke 22.12.2010, klo 16.06

Uusimmat

Estradilla

Tunnelmaa ja ajankuvaa säilöön jo 10 vuotta

Estradilla livetaltioinneissa tähtien loistoa

Estradilla-konserttisarja on tallentanut Suomen ykkösartistien ja kokoonpanojen teoksia jo 10 vuotta. Koko ajan on hyvin tärkeänä elementtinä ollut estetiikka: alkuperäinen konserttisalin tunnelma halutaan välittää aina katsojan kotisohvalle asti. Ohjelman tarkoitus on tarjota nautintoja sekä elämyksiä suomalaisen musiikin hengessä.

Estradilla edustaa YLE Tohlopin vahvaa tv-musiikkitaltioinnin perinnettä, mikä ilmenee siinä, että ohjelma on nautinnollista sekä kuvallisesti että äänellisesti. Konsertit ovat lähes suoria livetaltiointeja. Ne on kuvattu yhdellä otolla, minkä ansiosta ”tässä ja nyt” -tunnelma säilyy. Tämä kaikki tehdään niin artistia, orkesteria kuin estradia kunnioittaen. Ohjelman tuotantoprosessissa on haluttu taistella formaatteja vastaan, ja syntyessään valmis tuotos onkin yksilöllisellä tavalla räätälöity teos, joka kestää aikaa.

Estradilla-taltioinnit elävätkin YLE TV2:n ensiesitysten jälkeen tallenteina kuukauden YLE Areenassa, ja useat esitykset ovat saaneet levityksen myös DVD-tallenteina.

Muualla Yle.fi:ssä