Paula Koivuniemi: "Mä haluan rikkoa rajoja musiikissa ja omassa ikäryhmässäni"

Paula Koivuniemi: "Mä haluan rikkoa rajoja musiikissa ja omassa ikäryhmässäni"

Estradilla - Pe 4.12.2009, klo 13.33 - Toimittaja: Anu KJ

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
855
tykkää tästä

Estradilla: Paula Koivuniemi - Live! TV2 sunnuntaina 26.12. klo 16

Tampere-talolla 2009 taltioidun konsertin uusinta tarjoaa parhaita paloja rakastetun Paula Koivuniemen tuotannosta. Hän kokosi bilekonsertin ohjelmiston uusimmalta albumiltaan ja kesän festarilavoille sovitetuista tunnetuista hittibiiseistä.

Ohjelmassa kuullaan seuraavat kappaleet: Sata kesää tuhat yötä, Kuka pelkää Paulaa, Tummat silmät ruskea tukka, Sheikki tai Don, Kuin poutasää, Rakkaustarina, Ilman minua, Romantiikkaa, Jos sä konduktöörin nait, Moskova, Rock Halleluja, Mustalaisnainen, Jos Luoja suo, Kuuleeko yö, Sata miestä, Luotan sydämen ääneen, Kun kuuntelen Tomppaa ja tietysti Aikuinen nainen.

Muista katsoa myös Paula Koivuniemen uusi henkilökuva YLE TV2 26.12. klo 21.

Lisää artisteista:Paula Koivuniemi

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (4)

Hieno konsertti oli. varsin kun oli vielä paikan päällä. Taltiointi oli hyvä. upea ja vaudikas tunnelma. Paula on upea ja ihana.

Anonyymi La 4.9.2010, klo 19.01

vedit hyvän konsertin.kesällä kävin kattomassa sua festareillä.olet tosi hyvä vetää yleisön mukaan.sen huomas myös konsertissa.jatkaa samaa malliin.kiitos!

paula fani Su 20.12.2009, klo 19.35

Kyllähän Paulaa katselee ja kuuntelee ! Hyvin vedit konsertin kiitos !

Anonyymi La 19.12.2009, klo 23.56

Ihana Paula miten rakastankaan sinua

onnioskari La 19.12.2009, klo 16.13

Uusimmat

Estradilla

Tunnelmaa ja ajankuvaa säilöön jo 10 vuotta

Estradilla livetaltioinneissa tähtien loistoa

Estradilla-konserttisarja on tallentanut Suomen ykkösartistien ja kokoonpanojen teoksia jo 10 vuotta. Koko ajan on hyvin tärkeänä elementtinä ollut estetiikka: alkuperäinen konserttisalin tunnelma halutaan välittää aina katsojan kotisohvalle asti. Ohjelman tarkoitus on tarjota nautintoja sekä elämyksiä suomalaisen musiikin hengessä.

Estradilla edustaa YLE Tohlopin vahvaa tv-musiikkitaltioinnin perinnettä, mikä ilmenee siinä, että ohjelma on nautinnollista sekä kuvallisesti että äänellisesti. Konsertit ovat lähes suoria livetaltiointeja. Ne on kuvattu yhdellä otolla, minkä ansiosta ”tässä ja nyt” -tunnelma säilyy. Tämä kaikki tehdään niin artistia, orkesteria kuin estradia kunnioittaen. Ohjelman tuotantoprosessissa on haluttu taistella formaatteja vastaan, ja syntyessään valmis tuotos onkin yksilöllisellä tavalla räätälöity teos, joka kestää aikaa.

Estradilla-taltioinnit elävätkin YLE TV2:n ensiesitysten jälkeen tallenteina kuukauden YLE Areenassa, ja useat esitykset ovat saaneet levityksen myös DVD-tallenteina.

Muualla Yle.fi:ssä