Jani Jalkanen ja Hänen Orkesterinsa: Nowhere to hide

Jani Jalkanen ja Hänen Orkesterinsa: Nowhere to hide

Leirinuotiolla - Ke 20.4.2011, klo 10.22

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1302858783166

315
tykkää tästä

Jani Jalkanen ja Hänen Orkesterinsa tarttuu myös englanninkieliseen materiaaliin, josta maistiaisena Nowhere to hide. Lisää orkesterin edesottamuksia kuullaan Radio Suomen Leirinuotiolla perjantaina 22.4.2011 klo 10.

Asiasanat: Leirinuotiolla

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (1)

Hienoa Jani-poika ja orkesteri! Kiva tarkkailla laulusi intervalleja biisissä Kaktusviinaa eli korkeusvaihteluita,ei voi mitään,mut aivan on isänsä jälkeä eli kyllä ääni taipuu! Tietenkin on hiukan kankeampaa ja rasittavan näköistäkin ja vois taipua helpommin jos pelkkä laulu ilman bassoa ja vielä seisoen suorana laulaisi että ansatsi kulkisi vapaammin.
Mutta niin vaan on että Klabbihan mieleen tulee väkisin ja kiva niin mielestäni.
Tulee vaan mieleen että kuinka Jani ja bändi työllistyvät tuon tyyppisellä musalla tässä kovassa tanssibänditilanteessa,tilanne itselleni tuttu 1970 ja 1980-luvulla kun keikkaa,eniten tanssiravintoloissa heitettiin.
Oli tietenkin pakko soittaa kaiketyyppistä laidasta laitaan ja humpat,tangot ym.vastaavat ei kyllä kuullostanut parhaalta mahdolliselta mutta kun rokki ja blues-osasto avattiin niin piristyi tanssit kertaheitolla...

Että kaikkea hyvää jätkät toivon teille,toivottavasti asenne on oikea yleisöä kohtaan eli Klabbin neuvoja noudatetaan...

Parahin terveisin
Michael Ballhorn
nykyinen ruununraakki Espoon Matinkylästä

Michael Ballhorn La 23.4.2011, klo 13.00

Uusimmat

Leirinuotiolla

YLE Radio Suomen Leirinuotiolle kokoontuu juhlapyhisin erilaisia artisteja näyttämään itsestään uusia puolia. Kyseessä on musiikkisessio, jossa yhdistellään tuoreella ja rennolla tavalla artisteja ja heidän musiikkiaan. Artistit esittävät itselleen uusia lauluja ja tulkitsevat toistensa kappaleita. House-bändinä on Janne Haaviston johtama kokoonpano, jossa soittavat Haaviston lisäksi Pekka Gröhn, Miikka Paatelainen, Esa Kotilainen, Abdissa Assefa alias Mamba.

Muualla Yle.fi:ssä