Mansikkapaikalla Martti Syrjä

Mansikkapaikalla Martti Syrjä

Mansikkapaikka - Ti 9.11.2010, klo 10.35 - Toimittaja: Susanna Kuhanen

YLE/Riikka HeinoYLE/Riikka Heino

502
tykkää tästä

Martti Syrjä tunnetaan Eppu Normaali – yhtyeen keulahahmona, joka toimii myös bändin pääsanoittajana. Hän on myös säveltänyt Eppu Normaalille muutaman kappaleen. Eppu Normaalin kitaristi ja pääasiallinen säveltäjä Mikko ”Pantse” Syrjä on Martti Syrjän veli.

Hän on lahjakas piirtämään ja maalaamaan, jota voi ihastella Eppu Normaalin levynkansitaiteessa. Hän on maalannut tai piirtänyt kuvat levyjen Cocktail Bar, Tie vie, Rupisia riimejä, karmeita tarinoita, Lyömättömät ja Onko vielä pitkä matka jonnekin? kansiin sekä tussannut levyn Kahdeksas ihme kannen kuvan ja ottanut valokuvan albumin Sadan vuoden päästäkin kanteen. Hän on myös kuvittanut äitinsä Kirsi Kunnaksen runokirjan Puupuu ja käpypoika. Tämä monilahjakkuus on lisäksi näytellyt useissa elokuvissa, kuten mm. Saimaa-ilmiö, Calamari Union, Ganes, Haarautuvan rakkauden talo ja Risto Räppääjä ja polkupyörävaras.

 

Ohjelma nähdään torstaina 11.11. klo 21.00 (TV2). Uusinnat tiistaina 16.11. klo 18.00 ja keskiviikkona 17.11. päivällä.

Lisää artisteista:Mikko Kuustonen

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (2)

Eppujen haastattelut ovat aina helmiä! Martin leppoisa olemus ja diplomaattinen huumorin pilke on hauskaa kuunneltavaa.

Anonyymi Pe 12.11.2010, klo 00.45

Aivan mahtava juttu... olin 13v vuonna-78 kun Eput puskivat läpi ja olen elänyt heidän kanssaan koko nuoruuteni. Eput ovat osa minua ja elämääni. Oli kerassaan mahtavaa kokea noita hetkiä taas... kiitos Mikko hienosta ohjelmasta :)

Anonyymi To 11.11.2010, klo 21.54

Uusimmat

Mansikkapaikka

Muistatko niitä asioita, joita vieraamme ohjelmassa muistelevat? Jussi-Pekka Rantanen käy Mansikkapaikassa mielenkiintoisten henkilöiden kanssa läpi menneitä vuosia ja vuosikymmeniä. Ura, intohimot, harrastukset, perhe, kulttuuri, taide, historian tapahtumat jne. Kukin vieras muokkaa itse oman Mansikkapaikkansa – mukana myös päähenkilön valitsema musiikkiesitys.

Mansikkapaikka Facebookissa

Muualla Yle.fi:ssä