Kuopion nuorisokuoro ja Philomela jatkoon Suomen paras kuoro -kisassa

Kuopion nuorisokuoro ja Philomela jatkoon Suomen paras kuoro -kisassa

Suomen Paras Kuoro - La 19.9.2009, klo 19.24

Kuopion nuorisokuoro vei voiton yleisöäänestyksessä. Kuopiolaiset esittivät suorassa lähetyksessä mm. kappaleen "Maailman laitaan".

616
tykkää tästä

Helsinkiläinen naiskuoro Philomela oli saanut esitettäväkseen kappaleen "Ihana ilta" ja nappasi jatkopaikan tuomariston äänestyksellä.

Jatkopaikkaa oli tällä viikolla tavoittelemassa myös helsinkiläinen Higher Ground Vocals. Sekakuoron taival Suomen paras kuoro 2009 -kisassa kuitenkin päättyi.

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (14)

Totta tosiaan, millähän tyylillä sinne voittoon asti pääseekään...? Kahden ekan perusteella tuntuu vähintään siltä, että pittää olla sopivaa ja hauskannäköistä koreografiaa, jotta yleisö tykkää. Ja yleisöhän siitä lopullisesta voittajasta päättää. Mikä ei välttämättä ole pelkästään hyvä asia. Tuomarit kun ossoo katsoa ja ennen kaikkea kuunnella muutakin kuin viittilöintiä yms. käsi-/kehonliikkeitä. Mutta siis yleisöllehän tätä kuoromusaa ensisijaisesti tehhään. Tietennii. Ei oo heleppoo tämä kuorolaisen elo, ei.

Anonyymi Su 20.9.2009, klo 21.33

Harmittaa kun HG kuoro putosi..Ois ollu ihan hauska että kuitenkin noin huippuhyvä ja erilainen kuoro ois saanu jatkopaikan. Jatkossa on sitten enemmän suomalaistyyppisiä ja klassisia kuoroja jotka ei toki ole huonoja. Onhan tämä tietty "SUOMEN" paras kuoro kisa ja jenkkityylillä ei luultavasti voittoon asti ois päässytkään...

Anonyymi Su 20.9.2009, klo 19.48

Mahtavia kuoroja! Ohjelman idea on hyvä, illan kuorot olivat kaikki aivan upeita, harmi vaan, että juontaja Koivusalon kommentit olivat suurimmaksi osaksi täysin perheohjelmaan sopimatonta kamaa... Ohjelmaa kun katsoo moni alle kouluikäinenkin lapsi, niistä kouluikäisistä puhumattakaan! Nyt Timppa kyllä saisi ennen seuraavaa lähetystä miettiä, kannattaisikohan juttujen tasoa vähän nostaa, tai alkavat katsojaluvut pian tippua! Kiitos kuitenkin rohkeille kuoroille ja hyville, sanavalmiille tuomareille mukavasta lauantai-illan viihdepaketista!

Anonyymi Su 20.9.2009, klo 11.11

Hyvää viihdettä ! Koivusalo luotsaa ohjelmaa luontevasti ja joustavasti eteenpäin. Huumori voi olla välillä hyvän maun rajoilla, mutta kuuluu asiaan ja nauraa sai monta kertaa. Pitkästä aikaa kiinnostava ja aito musiikkiviihdeohjelma, verrattuna vaikkapa Kuorosota-ohjelmaan.

Anonyymi Su 20.9.2009, klo 01.29

Perheessäme on sekä kuorossa laulavia lapsia että aikuisia. Seuraamme ohjelmaa mielenkiinnolla - voihan sitä nauttia huippuesityksistä ja oppia hieman huonommista. Mutta nyt alkaa äitinä olla mitta täynnä Koivusalon sietämättömän huonoja vitsejä, jopa tuomaristo näytti olevan vaivaantunut niistä! Kun kyse on perheohjelmasta (toivottavasti), voisi olla juontajalla älliä kunnioittaa pienempiä katsojia ja keksiä oikeasti hauskoja ja oivaltavia vertauksia, eikä turvautua alapää &paritteluvitseihin.

Mutta tsemppiä vaan kaikille kuoroille, kovaa työtä tällainen esiintyminen vaatii joka tapauksessa, ja senkin takia olette kaikki parhaita!

Anonyymi La 19.9.2009, klo 22.47

Upeaa Kuopion nuoret! Mieletön esitys kaikin puolin, ansaitsitte äänivyörynne! Tsemppiä kolmeen jäljellä olevaan koitokseen!

Anonyymi La 19.9.2009, klo 22.39

Hyvä Kuopion Nuorisokuoro ja Jussi Mattila!! Onnea jatkoon!!

Anonyymi La 19.9.2009, klo 21.21

Kuopion Nuorisokuoro on kaikista kuoroista paras! Toivotan kaikkea hyvää heille jatkossa!

Kuopion Nuorisokuoron fani La 19.9.2009, klo 20.13

Ai niin ja sitten Riihimäki on 3.10. vielä yhden kuoron kanssa liikkeellä, taitaa vuorokaudessa olla liian vähän tunteja. Jaksamisia hyvän työn parissa!

sama turkulainen kisakatsoja La 19.9.2009, klo 20.07

Onneksi olkoon Kuopion mahtavalle porukalle! Oikeat kuorot pääsivät jatkoon. Eikä Riihimäellä oli kovinkaan helppo tehtävä edessään, sillä 10.10. on kilpailemassa hänen kaksi kuoroaan. Uudet sovitukset biiseihin, harjoitukset, potpuritehtävät eli kaikki kaksinkertaisena ja jokseekin lyhyt aika. Eip käy katteex!

Turkulainen kisakatsoja La 19.9.2009, klo 20.03

Kunnia sille, jolle kunnia kuuluu. Tänä iltana Kuopion kuoro oli niiin paras!

hesalainen La 19.9.2009, klo 19.56

Älkää ihmiset jaksako natkuttaa. Jos on hyvä, niin minkä sille voi. Tehkää itse perässä!

Anonyymi La 19.9.2009, klo 19.34

Tällä menolla Riihimäki on kolmen kuoron kanssa finaalissa. Joillekin ihmisille mikään ei näytä riittävän...

Anonyymi La 19.9.2009, klo 19.30

Hienot kuorot jatkossa!

Anonyymi La 19.9.2009, klo 19.25

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä