"Toivottavasti fanit jaksavat fanittaa meitä vielä seuraavat 40 vuotta"

"Toivottavasti fanit jaksavat fanittaa meitä vielä seuraavat 40 vuotta"

Estradilla - Ke 1.9.2010, klo 13.34

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
911
tykkää tästä

Kahdenkymmenenkahdeksan kultalevyn jälkeen he voivat todeta: Tää me osataan! Viime vuonna Hämeenlinnan Verkatehtaalla taltioidussa 40 vuotisjuhlakonsertissa soi komeasti Esa Niemisen orkesterin säestyksellä kaksikon parikymmentä hittiä. Konsertti nähtiin TV2:lla 3.9.2010.

Ohjaus Anssi Repo / YLE Viihde

Lisää artisteista:Matti ja Teppo

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (46)

Suurkiitos ylelle ja matille ja tepolle.

Ei kuultu seppoa ja se on hyvä, kaikille voinen jo nyt paljastaa että kaikki matin ja tepon laulut näytettiin tvssä joten jos jostain syystä ette marraskuussa konserttiin päässeet niin saitte nähdä ja kenties taltioida kaikki matin ja tepon biisit mitä he livekonsertissa lauloivat.
Kyllähän matti ja teppo olisi saaneet laulaa nyt ainakin biisit vauhti kiihtyy ja se on mahtavaa, mutta menetelkööt nyt kun kerran sain koko konsertin nauhalle. Ja onhan noita hittejä niin paljon ettei niitä kaikkia voi millään esittää tai konsertti kestäisi koko päivän :)
Kiitos vielä ylelle!, nyt koin ensimmäistä kertaa että tv-maksulle sai myös vastinetta.

Anonyymi La 12.12.2009, klo 20.43

Voihan tämän katsoa vielä Areenalta uudestaan, voihan????

Mersu La 12.12.2009, klo 19.51

Tänään sitten nuo ihanat veljekset tulevat "kotiimme" !!

Anonyymi La 12.12.2009, klo 11.15

Tänään sitten saadaan kuulla/nähdä Mattia ja Teppoa ihanaaaaaa !!!

Anonyymi La 12.12.2009, klo 10.52

VIHDOINKIN Matin ja Tepon konsertti TV:ssä kyllä sitä onkin odotettu ! Joulukonserttitin olis paikallaan onhan pojat tehneet levyllisen joulumsiikkia ! Mutta nautitaan nyt tulevasta konsertista !

Anonyymi Su 6.12.2009, klo 10.56

Pohjan Poika ei pelkää kiitos yle ihanasta videosta

Anonyymi Su 6.12.2009, klo 10.30

En minäkään oopperasta pidä :( Luulen kuitenkin että kyllä Seppoakin kuullaan !! Toivottavasti jotain kevyttä musiikkia :) Mutta kuitenkin on hienoa että saatiin tuo konsertti kaikkien katsottavaksi ja kuunneltavaksi !

Anonyymi La 5.12.2009, klo 11.56

Rukoilen sydämeni pohjasta ettei näytettäisi Sepon hoilaamista, sillä ei ole mitään tekemistä matin ja tepon musiikin kanssa. Rakastan matin ja tepon musiikkia mutta inhoan oopperaa, siksipä yksi huonoimmista matin laulamista biiseistä on Cara mia. Mutta mutta, ruohosen veljekset tuntien kun olivat tohlopissa leikkaamassa sitä mitä tv.ssä näytetään niin varmasti näytetään Sepon hoilaamista, valitettavasti! Se pilaakin täysin tämän ainutlaatuisen ilmiön...eli matin ja tepon ensimmäisen ja ainoan konsertin tvssä.

Anonyymi La 5.12.2009, klo 11.14

Ihan sama noista äänistä????? Pääasia että saadaan kuulla hyvää musiikkia tv:stä kun Matti ja Teppo Ja Seppokin tulevat sitä esittämään :) Vielä viikko ja sitten pannaan nauhurit pyörimään,hyvä Ruohosen pojat !

Anonyymi La 5.12.2009, klo 10.18

Mitkä äänet ???

Anonyymi Pe 4.12.2009, klo 23.06

Missä ÄÄNET??

Anonyymi Pe 4.12.2009, klo 22.24

Ainahan live esitys on hieno kokemus,mutta nyt ei tosiaankaan tartte lähteä mihinkään,kun te tulette meidän jokaisen kotiin :) Kyllä teitä on odotettukin "töllöön" kiitos ylelle !

Anonyymi To 3.12.2009, klo 23.33

Kyllä me jaksetaan :) (jos elonpäiviä riittää) Konsertti on hieno juttu ja vielä tv:ssä meitä on paljon jotka eivät ole konserttiin päässeet ja nyt saadaan kotisohvalla nauttia teidän mahtavasta musiikista !!

Anonyymi To 3.12.2009, klo 22.58

Onhan se upeaa saada matin ja tepon konsertti telkkariin, taitaa olla se ainut joten nauttikaa nyt, uran päätöskonserttiin en usko sillä heidän ura loppuu vasta sitten kun toinen lähtee rajan taa tai ääni menee täysin.

Anonyymi To 3.12.2009, klo 00.44

"Se on mahtavaa" että saadaan konsertti tv:hen :) Hyvä YLE !

Anonyymi Ke 2.12.2009, klo 21.32

Tosi MAHTAVAA että vihdoin saadaan konsertti tv:hen KIITOS Ylelle ! Matille ja Tepolle kiitos hienosta musiikista ja viihdyttämisestä meitä tanssikansaa ja kuulijoita :):)

Anonyymi Ke 2.12.2009, klo 20.34

Uusimmat

Estradilla

Tunnelmaa ja ajankuvaa säilöön jo 10 vuotta

Estradilla livetaltioinneissa tähtien loistoa

Estradilla-konserttisarja on tallentanut Suomen ykkösartistien ja kokoonpanojen teoksia jo 10 vuotta. Koko ajan on hyvin tärkeänä elementtinä ollut estetiikka: alkuperäinen konserttisalin tunnelma halutaan välittää aina katsojan kotisohvalle asti. Ohjelman tarkoitus on tarjota nautintoja sekä elämyksiä suomalaisen musiikin hengessä.

Estradilla edustaa YLE Tohlopin vahvaa tv-musiikkitaltioinnin perinnettä, mikä ilmenee siinä, että ohjelma on nautinnollista sekä kuvallisesti että äänellisesti. Konsertit ovat lähes suoria livetaltiointeja. Ne on kuvattu yhdellä otolla, minkä ansiosta ”tässä ja nyt” -tunnelma säilyy. Tämä kaikki tehdään niin artistia, orkesteria kuin estradia kunnioittaen. Ohjelman tuotantoprosessissa on haluttu taistella formaatteja vastaan, ja syntyessään valmis tuotos onkin yksilöllisellä tavalla räätälöity teos, joka kestää aikaa.

Estradilla-taltioinnit elävätkin YLE TV2:n ensiesitysten jälkeen tallenteina kuukauden YLE Areenassa, ja useat esitykset ovat saaneet levityksen myös DVD-tallenteina.

Muualla Yle.fi:ssä