"Yks mies oli 18 vuotta kihloissa"

"Yks mies oli 18 vuotta kihloissa"

Mansikkapaikka - To 3.12.2009, klo 15.36

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
262
tykkää tästä

Mansikkapaikka: Heikki Hietamies

Saimaan kanavan valmistuminen piti Hietamiehen perheen hengissä, sillä Hietamies muistelee tehneensä yli 60 juttua, ja siinä ohessa legendaarisesti pahoinpiteli presidentti Kekkosta.

Hietamies muistelee sotalapsiaikaansa naurahdellen. "Mikä tahansa homma on parempi kuin sotalapsena Ruotsissa", mutta vakavoituu ohjelman kuluessa, kun yksi filminäyte on elokuvasta Äideistä parhain, jonka pohjana on Hietamiehen samanniminen kirja.

Iloinen ihminen on myös Hietamiehen oma vieras: aina niin välitön Arja Koriseva, joka myötäilee Hietamiestä siinä, että heitä yhdistää aitous yleisön edessä. Arja esittää oman versionsa Minun tieni -klassikosta.


AH-V


Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (0)

Ei kommentteja.

Uusimmat

Mansikkapaikka

Muistatko niitä asioita, joita vieraamme ohjelmassa muistelevat? Jussi-Pekka Rantanen käy Mansikkapaikassa mielenkiintoisten henkilöiden kanssa läpi menneitä vuosia ja vuosikymmeniä. Ura, intohimot, harrastukset, perhe, kulttuuri, taide, historian tapahtumat jne. Kukin vieras muokkaa itse oman Mansikkapaikkansa – mukana myös päähenkilön valitsema musiikkiesitys.

Mansikkapaikka Facebookissa

Muualla Yle.fi:ssä