KapyLehma

 • Oopperatalo ja Harbour Bridge

  06.08.2009 11:54

  Oopperatalo ja Harbour Bridge

  Sydneystä.

 • Blue Mountains

  03.08.2009 21:34

  Blue Mountains

  Blue Mountainsil niitä valkosia vähä jonkun papukaijan näkösiä lintuja.

 • Koalas

  03.08.2009 00:20

  Koalas

  Animaanisille :) Australiasta, siellä vietin tuossa mukavan kuukauden. Kuvia on lisääkin, latailen tänne vielä pari...

 • Ankka

  04.06.2009 13:39

  Ankka

  Muistin tämänkin vihdoin laittaa tänne. :) Taas kerran laatu on mitä on. En omista superkameraa. :/

 • Making of Peliriippuvuus & Paha

  23.02.2009 13:03

  Videoiden katsomiseen tarvitset Flash -laajennuksen.

  Making offia peliriippuvuus-videosta, joka tehtiin tetissä. Pahoittelen laatua :)

 • TET / perjantai 6.2.

  08.02.2009 19:28

   

  Siinäpä se meni. Viimeinen tet-päivä Summerin nettitoimituksessa.

  Aamulla siinä tulin töihin ja koneen auettua yritin saada tiedostoja Avidista Movie Makerille. Kyllä se sitten loppujen lopuksi onnistui :). Sitä säädin siinä säännöllisesti. Kuvattiin loppuun paha sombrero-video, käytiin syömässä (jälkiruokana cappucinomoussea, miten joku voi tykätä siitä...?) ja kokeiltiin webcamia.

  Jossain vaiheessa sitten (kun käytännössä työaikani jo oli päättymässä) mentiin kahville ja pullalle. Oli hyviä albiinodominoja ja jotain kääretorttuako se oli. :) Sain kaikkea Summeri sälää (! <3) ja vielä käytiin katsomassa kauhuelokuvaa... Olihan se aika pelottava :/ en tiedä kuinka tarkoituksella, mutta se reggaehippihirviö oli kieltämättä ihan tyylikkäästi toteutettu :D.

  Otin making of-juttuni mukaan, lisään sen tänne varmaan huomenna. Ankankin otin ja sen tuunailen. Mitäs tässä sitten.

  Viikko meni ihan liian nopeasti, jos se minusta olisi kiinni, en koulua edes ajattelisi. Kivaa oli, mahtavia ihmisiä ja hauskaa. Ehkäpä tulen vielä vierailemaan tai jotain. :)

  Special thanks to: anacron, tumoas, ellu_007, teidän kanssa siellä aika lailla tuli pyörittyä :) Niin ja Raili!

  Nyt jo on ikävä. :D

  What are you doing, Lisa? I've never heard you sing...

  Jos jotain tästä jäi, niin Songsmith-laulu päähän.

  Melkein unohdin! Kiitos myös: Matti, Akseli, Bene :D Hieno video on.

 • TET / torstai 5.2.

  05.02.2009 20:21

  Joo. Tänään ei ollut yhtäkään palaveria (!) ja aamulla pääsin jopa puvustoon. Käytiin nimittäin hakemassa iso sombrero ja nahkatakki sitä videota varten. Yksi kuvausosapuoli tosin puuttui, joten loppuvideoa ei kuvattu ainakaan tänään. Oman making of-materiaalini sain koneelle (kaiken säädön kautta) ja ilmeisesti ne pojatkin saivat oman videokuvansa editointiin.

  Kyllähän siinä samalla myös mietin kaikkea korjattavaa Summerin sivuista ja chattasin.

  Sosiaalitalossa oli pizzaa ja tumoas katseli tyylikkäitä animaatioita ja musavideoita netistä. :P

  That was my Thursday here.

  Enää yks päivä jäljellä... ://

 • TET / keskiviikko 4.2.

  04.02.2009 18:16

  Tänään päivä alkoi aamukokouksella (taas sämpylöitä <3), jossa katsottiin Summeria ja juteltiin. Aika lailla sen jälkeen käytiin syömässä.

  Tämän jälkeen kolme Norssilaista tettiä tuli tänne säätämään ja ne käskettiin tekemään videota. Minä sitten kuvasin kun ne tekivät ja näyttelin itsekin. Videokamerasäätöä on siis paljon ja sitä ylimääräistä turhaa making of-materiaalia kyllä löytyy. Ehkäpä siis editoin tännekin jotain. ;) Tai joku editoi.

  Suht hauskaa oli, en tiedä kuinka paljon positiivista kuvaa Espoolaisista jätin näihin poikiin, mutta... :D Huomenna jatketaan vielä kuvaamista ja sitten muokkaillaan se juttu, eli tänne tulee ilmestymään ainakin yksi video. Katsotaan kuinka paljon making of:ia tulee julkaistuksi. :P

  Ja tumoas rakastui rumpukoneeseensa. Nämä täällä ovat ihan kiitettävästi soitelleet kaikkea elektroniikkaansa. :D

 • TET / tiistai 3.2.

  03.02.2009 14:56

  Toinen päivä meni pääasiassa melkein neljä tuntia kestävässä palaverissa, sen jälkeen käytiin syömässä (jälkiruokana oli vohveleita <3) ja nyt kirjoitan tätä. Siellä kokouksessa sain taas jotain sanoa. Sämpylä oli hyvää ja ne hedelmäpalat myös. Ja appelsiinimehu.

  Huomenna on ehkä jotain muutakin... Tai sitten ei. :D Sen näkee sitten.

 • TET / maanantai 2.2.

  04.02.2009 15:50

  Olen nyt jo toista kertaa täällä Ylellä tetissä, tällä kertaa Summerissa. Hyvä vaan että pääsin, Ylestä jäi hyvä maku suuhun viime syksynä ja ensimmäinen päivä vaikutti ihan lupaavalta. Piti työpäivän aikana kirjoittamani tämä juttu, mutta sitten se jäikin siinä muussa touhussa.

  Ensimmäinen päivä tästä viikosta alkoi ihan lupaavasti, bussi oli ajoissa, enkä myöhästynyt ja olin Isossa Pajassa ennen aikojani. Vein tavarani huoneeseen, jossa tulisin viikkoni viettämän ja sen jälkeen istuuduin sohvalle siihen keittiö/olohuone/välitila/mikä-se-nyt-onkaan lukemaan lehtiä. Siinä esitettäydyin ihmisille ja muuta kivaa. Käytiin myös hakemassa kulkukortti ja ruokaseteleitä. Anacron laittoi mut sellaiseksi valvojaksi/moderaattoriksi (vahvennettu chattiteksti!!!) ja melkein tajusin kaiken mitä se puhui.

  Käytiin syömässä ja sitten kaksi palaveria, joissa tottakai, kohdeyleisön ikäluokkaa kun edustan, sain paljonkin puhua. Tai no, en paljoa, mutta tettiläiselle paljon. :) Eipä siinä jälkimmäisen jälkeen enää aikaa muuhun oikein jäänyt.

   

 

Ninja kiipeää puuhun