YLE Teema

 

Lataa Suomen Marsalkan juliste itsellesi

Julkaistu tiistaina 18.09.2012 0 kommenttia 122 suositusta

"Life is like a mountain."

Voit ladata Suomen Marsalkka -elokuvan julisteen itsellesi tältä sivulta tulostettavaksi tai jaettavaksi eteenpäin. Julisteen voi ladata joko jpeg-kuvatiedostona (koko 3500 x 5000 px) tai pdf-muodossa, jolloin sen oletuskoko on A3. Pdf-julisteen voi skaalata kuvanlaadun kärsimättä ainakin kokoon A1. Julisteen värit ovat RGB-muodossa.

Alla oleva pikkukuva on linkki pdf-tiedostoon. Napsauta kuvaa avataksesi tiedosto pdf-lukijalla tai tallenna tiedosto napsauttamalla kuvaa hiiren oikealla napilla ja valitsemalla tallenna-vaihtoehto (menettely vaihtelee hieman eri selaimissa).

Huomaa, että pdf-tiedosto on varsin suuri, yli 80 MT!

Alla oleva pikkukuva on linkki jpeg-tiedostoon.

Julisteen on suunnitellut Ylen graafikko Kirsi Kukkurainen, joka suunnitteli myös Teeman elokuvan juhlaviikon julisteet.

 

Creative Commons -lisenssi
Suomen Marsalkka - The Marshal of Finland -elokuvan juliste, tekijä Kirsi Kukkurainen, YLE, on lisensoitu Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen 3.0 Muokkaamaton lisenssillä.
Alkuperäinen teos on julkaistu osoitteessa teema.yle.fi.

Suosittele122 Suosittelee

Lähetä linkki

Katso myös...

Suomen Marsalkka (7)

Suomen Marsalkka on kenialais-suomalais-virolainen yhteistuotanto Gustaf Mannerheimin elämäntarinasta. Afrikkalaiseen tarinankerrontaperinteeseen pohjautuva elokuva kertoo sotilaasta, josta tuli suuri sankari, mutta joka joutui luopumaan samalla elämän tärkeimmästä asiasta: rakkaudesta.

Operaatio Mannerheim

Kuusiosaisessa sarjassa seurataan ainutlaatuisen Suomen marsalkka -elokuvan välillä kaoottisiakin tekovaiheita. Sarja esitetään Teemalla kuutena peräkkäisenä päivänä ennen itse elokuvan televisioensi-iltaa.

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook