YLE Teema

 

Maailman tunnetuimmat kaupungit

Julkaistu keskiviikkona 02.06.2010 5 kommenttia 333 suositusta

torstai 28.6. klo 20.00

Matkailusarja Maailman tunnetuimmat kaupungit tutustuttaa katsojat kuuteen maailman metropoliin. Oppaana toimii brittinäyttelijä Griff Rhys Jones, kohteina ovat New York, Lontoo, Pariisi, Rooma, Sydney ja Hongkong.

Griff Rhys Jones tutkii kunkin kaupungin elämää kaikkina vuorokauden tunteina. Hän tutkailee kaupunkien tunnelmaa ja elämäntapaa, käy instituutioiden ja nähtävyyksien kulisseissa. Mikä kussakin kaupungissa on sellaista, joka antaa sille sen oman, ainutlaatuisen leiman?

Ensimmäiseksi suuntana on New York aamiaisineen. Griff pestautuu myös roskakuskien matkaan ja etsii käsiinsä kaupunkia parhaiten kuvaavat tyypit. Lontoossa Griff päätyy niin kaupungin alla kulkeviin maanalaisiin tunneleihin kuin Sotheby’sin huutokauppaan. Pariisissa hän näkee, että Eiffel-tornin alapuoli on vähintään yhtä kiinnostava kuin maisemat tornin näköalatasanteilta. Myöhempien jaksojen kohteet ovat Rooma, Sydney ja Hongkong.

1/6: New York

2/6: Lontoo

3/6 Pariisi

4/6 Rooma

5/6: Sydney

6/6: Hongkong

Lisätietoa ohjelmasta

Maailman tunnetuimmat kaupungit (Greatest cities of the World with Griff Rhys Jones) Tuotanto: Modern TV for ITV1

Suosittele333 Suosittelee

Lähetä linkki

Katso myös...

Italia, ota tai jätä

Italian poliittinen kaaos, jätekasat, korruptio, velkakriisi, ja mafia rytmittävät dokumentin tekijäparin tutkimusmatkaa Italiassa: jäädäkö vai lähteä? Matkaa kamalassa ja ihanassa maassa Luca ja Gustav tekevät tietysti vanhalla Fiat 500:lla.

Tie Roomaan

Ella Kannisen juontamassa yhdeksänosaisessa sarjassa tutustutaan Italian historiaan, pieniin ja suuriin kulttuuri-ilmiöihin sekä tavataan Italiassa asuvia ja vaikuttavia suomalaisia.

Kommentit

Kari Vesenterä/Vesku

Seurasin melko pitkälle "New Yuorkia". Kiitos!! Palaan katsomaan näitä myöhemmin. Ei ole mahdollisuutta matkustaa

Kaisa K.

Milloin esitetään sarjan viimeinen kuudes osa? Edellinen jakso esitettiin 28.6.2012, mutta ohjelmatiedoissa ei ole mitään mainintaa Hong Kong-jakson esitysajankohdasta. Olisi kiva nähdä myös tuo viimeinen osa.

Nev

Kaisa K. kirjoitti:
Milloin esitetään sarjan viimeinen kuudes osa? Edellinen jakso esitettiin 28.6.2012, mutta ohjelmatiedoissa ei ole mitään mainintaa Hong Kong-jakson esitysajankohdasta. Olisi kiva nähdä myös tuo viimeinen osa.

Mäkin olen sitä ihmetellyt ja odotellut, sitä ei ole vieläkään tulevissa ohjelmatiedoissa?

Kaisa K.

Nev, toivotaan että Teemalta jaksettaisiin vastata tähän pian. Koitin tiedustella suoraan tuolta Ohjelmapalautteen puolelta, mutten saanut vastausta. Ilmeisesti se ei ole niin nuukaa, jos jaksoja jää puuttumaan...

Suze

Joo, vaikuttaa siltä ettei Teemalla taideta esittää koko kuudetta osaa. Palautteeseenkaan eivät vastaa. Harmi. :(

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook