YLE Teema

 

Populaarimusiikki

Olen Beyoncé

Julkaistu perjantaina 16.08.2013 0 kommenttia 78 suositusta

Laulajan, lauluntekijän, bisnesnaisen, yrittäjän, vaimon ja äidin uusi intiimi, itse ohjattu ja osin itse kuvattukin omakuva tarjoaa harvinaisen kurkistuksen supertähden maailmaan. Tänä vuonna valmistunut dokumentti on alkuperäiseltä nimeltään Beyoncé - Life Is But a Dream.

Beyoncé kertoo muun muassa lapsuudestaan Houstonissa, tähteyden psyykkisistä ja fyysistä paineista, oman äänen ja itsenäisyyden etsinnästä sekä perhe-elämän sovittamisesta vaativaan musiikkiuraan. Yksi dokumentin emotionaalisista kohokohdista on Beyoncén ja Jay-Z:n esikoistyttären Blue Ivy Carterin syntymä tammikuussa 2012.

Lisätietoa ohjelmasta

Olen Beyoncé (Beyoncé - Life Is But a Dream), USA 2013. Ohjaus Beyoncé & Ed Burke. Tuotanto HBO.

Suosittele78 Suosittelee

Lähetä linkki

Katso myös...

Rockin klassikkolevyt: Simon & Garfunkel

Dokumentti siitä, miten tehtiin yksi popmusiikin suurista klassikoista, Paul Simonin ja Art Garfunkelin viimeinen yhteinen albumi, vuonna 1970 ilmestynyt Bridge Over Troubled Water.

Jason Becker: yhä elossa

Vuonna 1990 Jason Becker oli nuori kitaravirtuoosi ja David Lee Rothin bändin uusi jäsen. Yllättäen hän sairastui ja sai lääkäreiltä viisi vuotta elinaikaa. 22 vuotta myöhemmin hän on yhä elossa ja tekee musiikkia - silmillään.

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook