YLE Teema

 

Kesäkino 2013

Rakastin epätoivoista naista (S)

Julkaistu perjantaina 31.05.2013 0 kommenttia 44 suositusta

Kesäkinossa tarinoita lasten hankkimisesta, perheen perustamisesta ja itsensä etsimisestä.

lauantai 13.7. klo 23.15

Jarmo Lampelan ohjaama ihmissuhdekomedia kertoo 30-vuotiaan gallup-tutkijan ja 40-vuotiaan yksinhuoltajaäidin epätodennäköisestä, epätoivoisesta ja jalostavasta rakkaudesta. Tove Idströmin käsikirjoittaman elokuvan pääosissa nähdään Juha Kukkonen ja Maija Junno.

Gallup-kyselijä Leo Timosen naisasiat saavat kyytiä lähiön ihmissuhdeverkostossa. Hän antaa kapakassa vitsinä numeronsa hieman toivottomalta vaikuttavalle työttömälle kosmetologille Maarit Lehdolle vaikka on avoliitossa toisen naisen kanssa. Leo ei vielä tiedä, että hänen avovaimonsa on omalla tahollaan salasuhteessa toisen miehen kanssa.

Leon ja Maaritin tiet kohtaavat uudestaan leikkipuistossa. Maarit on nyt kolmen lapsen yksinhuoltaja, joka odottaa neljättään. Sinkuksi jääneellä Leolla on omat parisuhdekummitukset taakkanaan. Alkaa kahden erilaisen ihmisen komediallinen kissa ja hiiri -leikki, josta ei puutu kolmansia ja neljänsiä osapuolia.

Lisätietoa ohjelmasta

Rakastin epätoivoista naista, Suomi 1999. O: Jarmo Lampela. N: Juha Kukkonen, Maija Junno, Minna Suuronen, Juho Milonoff, Maria Kuusiluoma.

Suosittele44 Suosittelee

Lähetä linkki

Katso myös...

Joki (12)

Usealla Jussilla palkittu Jarmo Lampelan elokuva pienen tehdaskaupungin ihmisistä suurten valintojen edessä. Kuudessa toisiaan sivuavassa tarinassa näyttelevät muun muassa Juha Kukkonen, Ilkka Koivula, Antti Mikkola ja Sanna Hietala.

Kukkia ja sidontaa (16)

Stella Polaris -ryhmän vimmainen musta komedia pikkukaupunkilaisista ja heidän mutkikkaista suhteistaan. Ihmissuhdekiemuroissa kompastelevat mm. Kari-Pekka Toivonen, Sari Havas, Sari Siikander ja Jussi-patsaan roolistaan saanut Outi Mäenpää.

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook