YLE Teema

 

Rakkaus numeroina

Julkaistu torstaina 24.06.2010 0 kommenttia 283 suositusta

keskiviikko 6.7. klo 17.00

Montako sammakkoa on suudeltava ennen kuin kohtaa prinssin? Entä kuinka monta kumppania keskivertoamerikkalaisella on? Tiededokumentti Rakkaus numeroina (Love in Numbers) valottaa rakkauden kuvioita tilastojen lisäksi asiantuntijahaastatteluilla ja katugallupeilla.

Miksi joku tietty ihminen alkaa vetää puoleensa? Rakkaus numeroina käy läpi rakkaussuhteen koko kaaren alkaen flirttailusta ja seurustelusta, päätyen seksiin, sitoutumiseen, avioliittoon ja uskottomuuteen. Dokumentti tarjoaa katsojalle tutkimus- ja tilastotietoa niin rakkaudesta, romantiikasta kuin seksistäkin. Se paljastaa myös, mitä tutkijat ovat saaneet selville pitkistä ja syvistä rakkaussuhteista.

Lisätietoa ohjelmasta

Alkuperäinen nimi: Love in Numbers

Tuotanto: Touch Productions/TLC, Yhdysvallat.

Löydä lisää:

rakkaus, tilastot
Suosittele283 Suosittelee

Lähetä linkki

Katso myös...

Borrelioosin uhrit

Millaista on elää Lymen taudin kanssa? Tiededokumentti: Borrelioosin uhrit kertoo järkyttäviä paljastuksia yhdestä aikamme suurimmasta epidemiasta, borrelioosista.

Perunasta pelastus

Olisiko vaatimattomasta perunasta maailman ruokakriisin ratkaisijaksi? Perunalla tosiaan on muutakin potentiaalia kuin kököttää muun ruoan seuralaisena lautasen reunalla. Peruna on yksi niistä yhdeksästä viljelykasvista, joiden avulla tuotetaan yli 70 % maapallon ihmisravinnosta.

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook