YLE Teema

 

Perjantain Kino

Standing in the Shadows of Motown

Julkaistu perjantaina 15.04.2011 0 kommenttia 200 suositusta

perjantai 27.5. klo 21.50

Dokumentti Standing in the Shadows of Motown kertoo Motown-levy-yhtiön nimettömästä studiobändistä, joka kutsui itseään nimellä Funk Brothers. Yhtye jäi kuuluisien solistien varjoon, mutta sitä ilman ei olisi syntynyt legendaarista Motown-soundia. Itse asiassa Funk Brothers soitti useammalla listaykkösellä kuin Beatles, Elvis ja Rolling Stones yhteensä!

Paul Justmanin vuonna 2002 ohjaama elokuva huipentuu konserttiin, jossa veteraanimuusikot soittavat Motownin kotikaupungissa Detroitissa levy-yhtiön soulklassikkoja, nyt vierailevien solistien kera. Funk Brothers säestää muun muassa Chaka Khania, Ben Harperia, Meshelle Ndegeocelloa ja Bootsy Collinsia. Ain't No Mountain High Enough!

Lisätietoa ohjelmasta

Standing in the Shadows of Motown (USA 2002). Dokumenttielokuva, ohjaus Paul Justman.

Suosittele200 Suosittelee

Lähetä linkki

Katso myös...

Kosketuksessa: The Fabulous Thunderbirds

Räväkkä texasilainen bluesyhtye The Fabulous Thunderbirds esiintyy livenä lähietäisyydellä. Konsertti on taltioitu huhtikuussa 2008 Akun tehtaalla Tampereella.

Bon Jovi: Kerran olimme kauniita

Bon Jovin jäsenet avaavat sydämensä Phil Griffinin kiertuedokumentissa. Yli 25-vuotinen ura on tuonut yhä jatkuvaa menestystä, mutta mikään ei ole tullut ilmaiseksi.

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook