YLE Teema

 

Suosittelu lisätty!
Populaarimusiikki

The Zen of Bennett

Julkaistu tiistaina 09.04.2013 1 kommenttia 54 suositusta

perjantai 10.5. klo 23.20

Legendaarisen laulajan Tony Bennettin uusi, intiimi henkilökuva. 86-vuotias Bennett on yhä luomisvoimansa huipulla. Dokumentissa hän muistelee yli 60 vuotta kestänyttä uraansa, kertoo viimeisimmästä levytysprojektistaan Duets I-II sekä selittää elämän- ja taiteenfilosofiaansa.

Mukana Bennettin duettokumppaneita kuten Norah Jones, Lady Gaga, John Mayer, Amy Winehouse, Michael Bublé, Andrea Bocelli ja Aretha Franklin. Dokumentin on ohjannut Unjoo Moon vuonna 2012.

Lisätietoa ohjelmasta

The Zen of Bennett (The Zen of Bennett). Dokumenttielokuva, ohjaus Unjoo Moon. (USA 2012)

Suosittele54 Suosittelee

Lähetä linkki

Katso myös...

Yle Live: M1-studiolla Timo Lassy Band

Suomen kuumin jazz-saksofonisti Timo Lassy bändeineen svengaa vastustamattomasti myös studio-olosuhteissa. Konsertti on taltioitu Ylen M1-studiolla.

4.5. Teemalauantai: Vaarallista komediaa

Lauantai-ilta on omistettu amerikkalaiselle stand up -komedialle, vihaiselle huumorille ja yhteiskuntarauhaa häiritsevälle naurulle. Teemaillan tähti on amerikkalaisen sananvapauden ja hyvän maun rajoja koetellut koomikko Lenny Bruce.

Kommentit

Ihana Tony

Tony Bennettin henkilökuva oli erinomainen ja tutustutti häneen ihmisenä todella liikuttavasti. Miten hän osaakaan käsitellä taiteilijakollegoitaan niin upeasti, esim. Amy Winehouse. Mielenkiintoinen perhe ja pitkä elämä sekä upea suhtautuminen elämään,esimerkkiä meille kaikille. Kiitos!

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook