YLE Teema

 

Suosittelu lisätty!

Vihan voima (12)

Julkaistu torstaina 16.02.2012 0 kommenttia 123 suositusta

Vihan voima (12)

maanantai 19.3. klo 22.35

Joukkomurhia kouluissa on koettu Amerikassa, Suomessa ja myös Saksassa. Nykyään opettajien ja rehtorien säikäyttämiseen ei paljon tarvita.

Saksalaisessa tv-elokuvassa Vihan voima kölniläisen koulun opettaja löytää hankalan oppilaan kirjoittamia väkivaltaisia rap-tekstejä ja menee saman tien rehtorin puheille.

Vaikka Oliver on kapinoiva murrosikäinen, hänen ainoa rikoksensa on Goethen runon mukaileminen rap-lyriikaksi. Silti epäilys tekee Oliverin ja hänen perheensä elämästä helvettiä. Lopulta Oliver päättää tehdä jotain, mitä hänen mielestään olisi pitänyt tehdä jo aikaa sitten.

Lisätietoa ohjelmasta

(Ihr könnt Euch niemals sicher sein, Saksa 2008) O: Nicole Weegmann. N: Ludwig Trepte, Jenny Schily, Jürgen Tonkel, Anna Maria Fuchs, Karoline Teska

Suosittele123 Suosittelee

Lähetä linkki

Katso myös...

Tervetuloa Mogadishuun (16)

Tositapahtumiin perustuva saksalainen tv-elokuva vuonna 1977 tapahtuneesta lentokonekaappauksesta, jossa neljä palestiinalaisen terroristijärjestön jäsentä kaappasi Frankfurtiin matkalla olleen Lufthansan koneen.

Carlos, shakaali (16)

Olivier Assayasin ohjaama kuusiosainen draamasarja maailman etsityimmän rikollisen, terroristi Carlosin noususta ja tuhosta. Nyt kahtena peräkkäisenä iltana uusittavaa sarjaa on esitetty myös elokuvateattereissa ylistävien arvostelujen kera.

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook