Hae YLEstä:
YleQ
Etusivu
Ohjelmat a - ö
Ohjelmakaavio
Musiikki
Kuuntele
Lataa ohjelma
Toimitus
Tapahtumat
Pop-Uutiset
YLE Uutiset
YLE Radio
Syvä Ajatus
22.04.2009 YleQ päättyy Täydenkuun viikonloppuun 16.–17.9.2006
YleQ Kino Kangassalo. Olli Kangassalo, kuva: Seppo Sarkkinen.
Kino Kangassalo
joka toinen lauantai klo 16 - 18
(uusinta sunnuntaisin klo 9 - 11)


Radiosta puuttuu enää kuva! Ohjelman ensimmäisellä tunnilla elokuvamakasiini ja toisella tunnilla yhteen teemaan keskittyvä osuus.
puhe
Kino Kangassalo haastattelee tekijöitä, kokijoita ja asiantuntijoita, arvostelee niin ensi-illat kuin arvostelijatkin ja käsittelee dvd-julkaisuja. Kino Kangassalo -ohjelman blogi. Ohjelmassa mukana Jonni Roos ja Arvostelun ulkopuolella -palsta. Toimittajina Olli Kangassalo ja Mika Niva.
Kino Kangassalo 10.6.

AL GORE ILMASTONMUUTOSELOKUVASSA

Jos Maapallon ilmasto on menossa sekaisin, niin viime vuosina on myös Hollywood mennyt sekaisin. Kaupallisen kertakäyttöviihteen ohelle tarjontaan on ilmaantunut poliittisesti kantaaottavia dokumentteja. Nyt Hollywoodista tulee elokuva, jossa USA:n entinen varapresidentti, Bushille presidenttiyden täpärästi hävinnyt Al Gore pitää esitelmää ilmastonmuutoksen vaaroista.

Al Goren tähdittämä Inconvenient truth eli Epämiellyttävä totuus –elokuva oli yksi juuri päättyneen Cannesin elokuvajuhlien kohokohtia. Ja sille elokuvalle on toinen tunti tämänkertaisesta Kino Kangassalosta omistettu. Olli Kangassalon toimittamassa ohjelmassa kuulemme, mitä Al Gore puhui Cannesissa ilmastonmuutoksen vaaroista, elokuvastaan ja ideoistaan, joilla ilmastonmuutosta voitaisin hillitä.


SUOMALAISTEN NYKYELOKUVIEN LUOTTONÄYTTELIJÄ

Suomeen tuntuu mahtuvan kerrallaan vain muutama julkisesti hyväksi julistettu näyttelijä, jotka sitten näyttelevät kaikissa mahdollisissa elokuvissa. Onko todella niin, että tutut naamat, eli näyttelijät, joilla on paljon töitä, ovat myös poikkeuksetta hyviä näyttelijöitä - ja minkälainen oikeastaan on hyvä näyttelijä? Hanna Ryti kysyi asiaa monissa elokuvissa näytelleeltä Martti Suosalolta sekä Petri Kotwicalta ja Timo Koivusalolta, jotka molemmat ovat valinneet Martti Suosalon näyttelemään uusimpaan elokuvaansa.


KOEKANIINI

Kolmenkymmenen vuoden takaisesta kauhuklassikosta, Omenista, on tehty uusintaversio. Elokuvan keskushahmona on pirullinen pikkupoika nimeltä Damien, jonka missio on tuhota maailma.
Elokuvalla oli pahaenteinen 6ensi-ilta.6.06 (paitsi Venezuelassa, jossa elokuva tuli ensi-iltaan perjantaina).Kauhuleffaa lähti jännittämään Helsinki-vampyyreiksikin kutsutun 69Eyes-yhtyeen rumpali Jussi 69.
INHOKKI

Kansallissankareidemme joukkoon viisuvoitollaan nostettu Lordi paljastaa mitä elokuvaa hän vihaa sydämensä pohjasta.
103,7 Mhz
» Kino Kangassalo
Kino Kangassalo 24.6.

Kino Kangassalo 10.6.

Kino Kangassalo 27.5.

Kino Kangassalo 2.9.

Kino Kangassalo 19.8.

Kino Kangassalo 5.8.

Lähetä palautetta

» Viikon ensi-iltaelokuvat
» Jonni Roosin Arvostelun ulkopuolella
» Kino Kangassalo -ohjelman blogi
» Kuuntele Kino Kangassalon juttuja mp3-äänenä
» Kirjallisuusohjelma Peltirumpu
Kuuntele