Hae YLEstä:
YleQ
Etusivu
Ohjelmat a - ö
Ohjelmakaavio
Musiikki
Kuuntele
Lataa ohjelma
Toimitus
Tapahtumat
Pop-Uutiset
YLE Uutiset
YLE Radio
Syvä Ajatus
22.04.2009 YleQ päättyy Täydenkuun viikonloppuun 16.–17.9.2006
YleQ Kino Kangassalo. Olli Kangassalo, kuva: Seppo Sarkkinen.
Kino Kangassalo
joka toinen lauantai klo 16 - 18
(uusinta sunnuntaisin klo 9 - 11)


Radiosta puuttuu enää kuva! Ohjelman ensimmäisellä tunnilla elokuvamakasiini ja toisella tunnilla yhteen teemaan keskittyvä osuus.
puhe
Kino Kangassalo haastattelee tekijöitä, kokijoita ja asiantuntijoita, arvostelee niin ensi-illat kuin arvostelijatkin ja käsittelee dvd-julkaisuja. Kino Kangassalo -ohjelman blogi. Ohjelmassa mukana Jonni Roos ja Arvostelun ulkopuolella -palsta. Toimittajina Olli Kangassalo ja Mika Niva.
Kino Kangassalo 27.5.

kuva: Mika Niva Peter von Bagh ja Aki Kaurismäki

Peter von Bagh on kirjoittanut kirjan Aki Kaurismäestä ja hänen elokuvistaan. Kirja ei itse asiassa ole tarkoitettu ainoastaan Suomen markkinoille vaan pyyntö kirjan kirjoittamiseen tuli rajojemme ulkopuolelta.

Peter von Bagh ja Kaurismäki kertovat Kino Kangassalossa miten he ovat ystävystyneet, miten kirja Akista syntyi ja miksei Aki Kaurismäkeä huolittu elokuvakouluun. Lisäksi selviää miten von Bagh on vaikuttanut Kaurismäen elokuvalliseen kehitykseen.
Koekaniini Da Vinci –koodi

Maailmanlaajuisesti noin 40 miljoonaa myynyt kirja, Da vinci –koodi, tavoitti yleisönsä myös elokuvaversiona. Elokuva on ollut hillitön menestys ympäri maailmaa ja myös Suomessa viikko sitten ensi-iltansa saaneen leffan näki noin 60 000 ihmistä avausviikonlopun aikana.
Mika Nivan kanssa elokuvaa lähti katsomaan Maj Karma –yhtyeen Herra Ylppö, joka ei ole lukenut kirjaa, mutta pitää salaliittoteorioista.
FINDIE–Suomalainen riippumaton elokuva

Ensimmäinen Findie-leffafestari Tampereella tarjoilee yleisölleen elokuvaa, joka on tehty minibudjetilla yksin tai kaveriporukalla, yhdistävänä tekijänä on rakkaus elokuvantekoa kohtaan.

Tomi Peuhkurinen on 31–vuotias festivaalin alullepanija, joka itsekin tekee lyhytelokuvia. Kino Kangassalossa Peuhkurinen kertoo miksi riippumattomasta elokuvasta pitäisi innostua.

103,7 Mhz
» Kino Kangassalo
Kino Kangassalo 24.6.

Kino Kangassalo 10.6.

Kino Kangassalo 27.5.

Kino Kangassalo 2.9.

Kino Kangassalo 19.8.

Kino Kangassalo 5.8.

Lähetä palautetta

» Viikon ensi-iltaelokuvat
» Jonni Roosin Arvostelun ulkopuolella
» Kino Kangassalo -ohjelman blogi
» Kuuntele Kino Kangassalon juttuja mp3-äänenä
» Kirjallisuusohjelma Peltirumpu
Kuuntele