yle.fi

Hetan opiskelupäiväkirja

Kuva Sini Sovijärvi/YLE

Heräsin klo 6.00 aamulla epätavalliseen, outoon oloon. En oikein tiennyt mihin olin pääni pistänyt.. mitä tulevan pitää? Talon Espanjassa? Lentokentällä pitäisi olla 14.00, lento lähtee 17.00. Huhuii.. kauheeta.. ihanaa. 
Viikko 1

Saimme kuulla, että Salamancan lehdistö on erittäin kiinnostunut meistä. Joten illalla oli tiedossa pressi, COMO?? Pressi en español? No, kyllähän päivässäkin on jo paljon oppinut.. hehhe.
Viikko 2

Antenna 3 ja meidän oma kuvausryhmä oli tulossa klo 8 jälkeen kuvaamaan mun kotiin, mun aamua ja koulupäivää.. mahtavaa ja jännittävää. 
Viikko 3

Perheeni Salamancassa oli juuri sellainen kuin toivoinkin. Nuori, rento perhe. Mari (äiti), Jose (en ole varma oliko hän Iriksen isä vai isäpuoli) ja aivan upea pikkutyttö Iris.
Viikko 4

Menin tänään normaalisti kouluun, mutta koulupäivä jäikin lyhyeksi. Lähdimme ”retkelle” kohti kylää nimeltä Villardiegua, lähelle Portugalin rajaa. Matka kesti noin 3h.. koska kuvasimme paljon pätkiä matkan varrella ja söimme jäätelöä. 
Viikko 5

Yksi tehtävistämme oli Don Quijote näytelmä, Irish Rower (en ole varma nimestä) nimisessä teatteribaarissa, ou nou! Olin kokeillut näytelmäkerhoa joskus, mutta se ei ollut minun juttu.. annan lahjakkaampien hoitaa näyttelypuolen. 
Viikko 6

Koulu alkoi kuten muinakin päivinä klo 9.00. Hieman väsytti.. ei mitään tietoa mitä on tiedossa. Ja koehan oli heti tietenkin heti aamusta.. eiiiiiiiiiii!! En tykkää kokeista! 
Viikko 7

Lähetä linkki

Esitysaika

Tiistaisin 3.6. - 29.7.2008
klo 20.05. 

Uusinta lauantaisin ja maanantaisin. Tarkista
uusintojen lähetysajat YLE Teeman sivuilta.