intia

Maailman köyhimmät pokeripöydässä

Kiina on menestystarina - ja seuraava on Intia! Ikävä kyllä nämä markkinatalouden mainoslupaukset eivät näy mitenkään tavallisen intialaisen elämässä. "Hanoissamme ei ole vettä, ja te annatte meille matkapuhelimia", huudahtaa Aravind Adigan hulppean satiirin päähenkilö, Valkoinen Tiikeri. Pokeriammattilainen Ville Walhbeck miettii maailman tilaa ja kertoo, miksi on lopettamassa uhkapelit - ja mitä jää eniten ikävöimään pokeripöydistä.
Su 04.07.2010 @ 01:37Matti Rämö

Kohti Jäämerta, kaksi viikkoa lähtöön

Vain kaksi viikkoa enää ja lähdön tekeminen on vielä pahasti levällään. Kuin Mooseksen kivitauluihin hakattuna joka ainut lähtö on tässä suhteessa samanlainen. Matkapyöräkään ei ole vielä lähtövalmis. Lisäksi täytyy käydä mm. karttakaupassa, halpatavaratalossa ja apteekissa, ja mansikatkin pitää saada pakkaseen. Eikä kotikaappien kaaokseen tehtävä pieni tutkimusmatkakaan ole ihan helppo rasti.

Maailmaa kylässä inhimillisyyden puolesta

Maailma kylässä -festivaali rönsyää joka suuntaan raikasta, mieltä virkistävää moniarvoisuutta. Myös suvaitsemattomuutta suvaitaan. Notkun kirjakaupan tiskillä saarnaamassa pyöräilyterapian parantavista voimista ja kuuntelemassa elämäntarinoita. Missä muualla olisinkaan voinut tavata Intian Masulipatnamissa eläneen suomalaisnaisen?
Subscribe to RSS - intia