Käyttäjän timoharakka profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

La 17.08.2013 10 kirjaa rikoksesta
Monika Fagerholm sijoittaa murhamysteerinsä läntisen Uudenmaan idylliseen pikkukaupunkiin. Sattumoisin se on myös vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet'n kesäkaupunki, ja lukijana hän on nyt huolissaan, tuleeko mansikkaleivoksia nauttiessa veren maku suuhun. Painajaismainen, arvoituksellinen, koukuttava Lola ylösalaisin (2012) on kesän viimeisen kirjakeskustelun innoitus TV1:ssä sunnuntaina 18.8. klo 20.00.
Ma 05.08.2013 10 kirjaa rikoksesta
Matti Volvo Markkanen kertoo olleensa KGB:n agentti Lontoossa 1960-luvun alussa. Hänen mielestään John Le Carré tiesi, mistä puhui suurmenestyskirjassaan "Pappi, lukkari, talonpoika, vakooja" (1974). Markkasella oli puheidensa mukaan sama heikko kohta kuin Le Carrén päähenkilöllä George Smileyllä: rakkaus. 10 kirjaa rikoksesta TV1:ssä sunnuntaina 11.8. klo 20.00.
Pe 02.08.2013 10 kirjaa rikoksesta
Blogisti ja toimittaja Emilia Kukkala luki Sivullisen ensimmäistä kertaa koulussa. Silloin häntä ärsytti Albert Camus´n romaanin päähenkilön passiivisuus. Nyt, 25 vuoden kypsässä iässä, hän jo symppaa Meursaultia, rikollista josta tulee moraalisen paniikin uhri, kirjan ainoan suunnitelmallisen murhan kohde. Mestariteoksen äärellä Camus´n 100-vuotisjuhlia korkkaavat myös Timo Harakka ja Anna Kortelainen - TV1 sunnuntaina 4.8. klo 20.00
Pe 19.07.2013 10 kirjaa rikoksesta
Raymond Chandler halveksi perinteisiä salapoliisiromaaneja. Hänen kirjojensä keskiössä ovat yksityisetsivä Philip Marlowen sanailu ja filosofointi, sekä nouseva mahtimetropoli, Los Angeles. 10 kirjaa rikoksesta -sarjan vieras Kari Häkämies on partioinut miljoonakaupungin öisillä kaduilla poliisiautossa pumppuhaulikon kera. Sunnuntaina 21.7. hän kertoo, millaista on olla lain oikealla ja väärällä puolella.
Pe 12.07.2013 10 kirjaa rikoksesta
Maj Sjöwall ja Per Wahlöö loivat 60-luvulta alkaen perustan skandinaavisen dekkarin maailmanmaineelle. Heti alusta pitäen pohjoismainen rikoskirjallisuus oli yhteiskuntakriittistä, etsi ja esitteli hyvinvointivaltion pimeitä puolia. Ohjaaja-näyttelijä Leea Klemola on Martin Beck -sarjan ystävä - eikä ihme, hänhän ilmoittaa rakastavansa poliiseja. Kesän kuplivin kirjakeskustelu TV1:ssä sunnuntaina 14.7. klo 20.00.

Sivut

Käyttäjän blogit

Miksi raha lumoaa, vangitsee ja suojelee meitä? 10 kirjaa rahasta -sarjassa kymmenen tunnettua suomalaista jakaa henkistä pääomaansa palkitsevien kirjojen äärellä.
Pappi, bloggari, talonvaltaaja, tuomari.* Jokaisella on rikos tunnollaan. Tässä blogissa Timo Harakka julkaisee kesän kirjasarjan esitutkintapöytäkirjat joka perjantai. (* ja vakooja!)
10 kirjaa vallasta - Timo Harakan blogi ensi kesän torstai-iltojen (31.5.-2.8.) keskustelusarjasta.