Jorma Ollila

Ma 03.02.2014 @ 12:32Axa Sorjanen

Suomirockin sensuroimaton historia — arkistot aukeavat

Tulevan kevään aikana Ylen Elävä arkisto julkaisee kymmeniä haastatteluja suomirockin historian keskeisimmiltä tekijöiltä, taustavaikuttajilta ja useilta muilta kulttuuripersoonilta. Luvassa on pitkiä haastatteluja, joista vain pieniä osia on aikaisemmin nähty julkisuudessa.
Ti 05.04.2011 @ 17:44Iikka Vehkalahti

JUTTELISIN MIELELLÄNI JORMA

Jokainen tulevaisuuteen katsova puhui MIP:ssä Cannesissa rahoitusmallien uudelleenrakentamisesta.Ei, kyllä yleisradioyhtiöiden rooli tulee olemaan lähivuosinakin merkittävin, mutta rinnalle on syntymässä vaihtoehtoisia rahoitusjärjestelmiä. Mietin, että mitähän Ollilan Jorma aikoo omilla rahoillaan oikein tulevaisuudessa tehdä. Minulla olisi ehdotus.
Ke 29.09.2010 @ 15:21Heikki Ali-Hokka, A-plus

Nokian iso luuta

Nokialla on nyt uusi johtaja. Kanadalaisen Stephen Elopin vetämänä Nokian pitää löytää uusi draivi ja ketteryys, jolla se pysyy kilpailijoidensa perässä ja mieluimmin askeleen edellä. Nokian hallituksen puheenjohtaja Jorma Ollila sanoi Elopin nimityspäivänä, että yhtäkään kiveä ei jätetä kääntämättä yhtiön ongelmien ratkaisemiseksi. Mitä se käytännössä tarkoittaa? Kuinka iso luuta Nokiassa heilahtaa? Odotan ensimmäisiä vastauksia tänään.
Subscribe to RSS - Jorma Ollila