perhe

Ke 27.04.2011 @ 10:58Eve Mantu - piikikäs nalkuttaja ja takakireä huumorintajuton suorittaja

Äitien helmasynnit

Ote nettikeskustelusta: "Vaikka kuinka päätän, että en loukkaannu enkä anna hänen loukata minua tai läheisiäni,niin silti joka kerta se jotenkin yllättää ja huomaan olevani taas alistettuna.Äidille ei voi sanoa mitään poikkipuoleista sanaa, koska hän suuttuu verisesti tai mikä pahempi nauraa päin näköä ja kertoo kaikille miten hölmösti ja lapsellisesti minä aikuinen ihminen käyttäydyin." Puhutaan (itse)kriitisesti äidistä. Minä ainakin juutun epäolennaisuuksiin ja jankutan. Ja olen muodostanut perheestä järjettömän ison elämäntehtävän.

Lapset vai ura, Paavo Lipponen?

Sattuipa taas silmään uutinen Paavo Lipposen, 68, pyrkimisestä EU:n presidentiksi. Aktiivinen ja kunnianhimoinen mies. Kahden nuoren tyttären isä ja kolmannen isäpuoli. Vuosien takaa tulee mieleen – kun lapset olivat vieläkin pienempiä – Lipposen haastattelulausunto, että ei hän miksikään lapsenlikaksi aio jäädä. Eikä ole jäänytkään. Sellaista on huippupoliitikon ja varmasti huippujohtajienkin elämä. Mutta siitä on maksettava kova hinta.
Su 17.05.2009 @ 09:52Matti Laitinen

Voi hyvä tavaton!

Juuri pitkähköltä Yhdysvaltain matkalta palattuani en voi kuin ihmetellä suomalaista tavattomuutta. Kun USA:ssa toisten huomioon ottaminen ja kiitos on normaalia käytöstä, niin Suomessa se on melkein poikkeus. Vapaan kilpailun ja yksityisen yrittämisen maassa, Yhdysvalloissa, taas ihmettytti kuinka monella alalla valtio on ottanut vastatakseen ongelmista. ´Sosialismi´ ulottuu pankkeihin, autoteollisuudeen ja vaikeuksiin joutuneitten ihmisten asuntoihinkin.
Subscribe to RSS - perhe